Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: "Παραδίδει" μαθήματα με το μοναδικό της στυλ - Από το street look στις girly επιλογές! (φωτό)

Πάρτε ιδέες και για τα δικά σας σύνολα!

Από το 2019 η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει δει τη ζωή της να αλλάζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο κι έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη.

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη αποτελεί τρανή απόδειξη ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να δουλέψει σκληρά γι’ αυτά. Έτσι τώρα, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δουλειά της στο θέατρο, απολαμβάνει τους καρπούς της προσπάθειάς της, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

Εκτός όμως από τις επαγγελματικές επιτυχίες, είναι ευτυχισμένη και σε προσωπικό επίπεδο. Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Θανάση Τότσικα, αδερφό του Αποστόλη. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης γνωρίστηκαν όταν εκείνη συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες» και έκτοτε, σύμφωνα με το Εγώ, είναι αχώριστοι. Ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που δεν διατυμπανίζουν τη σχέση τους, αντιθέτως προτιμούν να ζουν αθόρυβα τον έρωτά τους. Κι ενώ κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα περί επισημοποίησης της σχέσης τους, οι δυο τους χαίρονται το τώρα χωρίς να κάνουν σχέδια για το μετά.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το στιλ της, η ηθοποιός φροντίζει κάθε outfit που φοράει να έχει την προσωπική πινελιά της και να ανταποκρίνεται 100% στο στιλ και στην αισθητική της. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων ρούχων της αποτελεί η άνεση, μιας και αποφεύγει τις πολύ στενές γραμμές και τα άβολα σχέδια.

Διαβάστε ακόμη: Πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς: Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα με stylish σύνολα (φωτό)

Τζιν, παντελόνια σε ίσια γραμμή με ή χωρίς patterns, T-shirts, φούστες και πουλοβεράκια βρίσκονται στη λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής της.

Aποφεύγει να φοράει ψηλά τακούνια, προτιμώντας έτσι φλατ αλλά κομψά παπούτσια. Και μπορεί η ίδια να γνωρίζει τις τάσεις της μόδας, όμως επιλέγει να υιοθετήσει μόνες όσα ταιριάζουν στην προσωπικότητά της τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές εξόδους της. Στις πιο επίσημες περιστάσεις τα στενά φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν μονόδρομο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ