Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μαζί για φαγητό μετά τον χωρισμό - Συνέχισαν στη Θεοδωρίδου (βίντεο)

Το πρώην πλέον ζευγάρι βγήκε με κοινή παρέα στη Θεσσαλονίκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δεν είναι πια ζευγάρι στη ζωή, αφού πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε η είδηση ότι παίρνουν διαζύγιο.

Παρόλα αυτά, έχουν ακόμη πολλά που τους ενώνουν, με πιο σημαντικό από όλα, το παιδί που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Εκτός από αυτό, οι δύο ηθοποιοί συνδέονται και επαγγελματικά και συμπρωταγωνιστούν ακόμη σε θεατρική παράσταση.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός ''βόμβα'' στην ελληνική showbiz: Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη, τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια γάμου

Το έργο «Photograph 51» παίζεται αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη και οι δύο πρωταγωνιστές βγήκαν για φαγητό σε κοινή παρέα στη συμπρωτεύουσα. Το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου και μετά το τέλος της παράστασης, γευμάτισαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το «Super Κατερίνα» βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Λούκα Γιώρκα, όπου και διασκέδασαν όλοι μαζί με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Δείτε το βίντεο

Αυτή δεν είναι η πρώτη κοινή εμφάνισή τους, μετά τον χωρισμό. Το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έφυγαν μαζί από το θέατρο και η κάμερα του «Happy Day» τους «εντόπισαν» και προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις τους.

Απομακρύνθηκαν χωρίς να θέλουν να κάνουν καμία δήλωση. «Έχουν επιβεβαιώσει την είδηση και με μια δήλωση λιτή που έκανε η Λένα Δροσάκη. Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο instagram ωστόσο πηγαινοέρχονται μαζί στο θέατρο και αυτό κάτι λέει για τη σχέση που έχουν» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βλέποντας το απόσπασμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ