Ολυμπία Γκλύξμπουργκ: Φωτιά με το κόκκινο maxi φόρεμα έβαλε η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της (φωτό)

Η πριγκίπισσα Ολυμπία τραβά για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο προσκήνιο.

Τα διεθνή μέσα την χαρακτηρίζουν πριγκίπισσα του στυλ και της μόδας, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι αφού έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και προσέχει ιδιαίτερα τα ρούχα που φορά. Η πριγκίπισσα Ολυμπία έχει κληρονομήσει την αισθητική και την κομψότητα από τη μητέρα της Μαρί Σαντάλ.

 

 

Η κόρη του πρίγκιπα Παύλου, αυτή τη φορά, εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ αποδεικνύοντας όλα τα παραπάνω.

 

 

"Lady in red", γράφει στη λεζάντα. Φορώντας κόκκινο maxi φόρεμα και ποζάροντας με καλή της φίλη και θέα το απέραντο γαλάζιο, μαγνήτισε τα βλέμματα και πρόσθεσε ένα ακόμη iconic look στη λίστα της.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Ολυμπία με απίθανα φορέματα "βλάχας" των Άλπεων - Το βουκολικό στυλ της κόρης του Παύλου (φώτο)

Η πριγκίπισσα Ολυμπία έχει μεγάλη αδυναμία στους οίκους Dior, Louis Vuitton και Chanel, καταφέρνοντας πάντα να συνδυάζει κομμάτια διαχρονικά αλλά και μοντέρνα με τον καλύτερο τρόπο. Ενεργή στα social media, μοιράζεται εικόνες και σύνολα που δίνουν έμπνευση στις followers της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ