Made in Greece τα Kióhne: Το χιόνι επέλεξαν για όνομα στα υπέροχα καλοκαιρινά τους ρούχα η Λυδία & η Αμέλεια - η μία σχεδιάζει & η άλλη κρατάει τα οικονομικά

Προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές...

Το brand Kióhne ενσαρκώνει την όμορφη ισορροπία των αντιθέτων.

Το Kióhne ιδρύθηκε από τη Λυδία και την Αμέλια, δύο γυναίκες γύρω στα τριάντα, και οι δύο από την Ελλάδα, με αγάπη για τη χώρα τους και τη μοναδική ουσία του ελληνικού καλοκαιριού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KIÓHNE (@kiohne_)

 

 

 

 

 

Το όραμά τους για τo Kióhne ήταν να δημιουργήσουν μια μάρκα resortwear με μια φρέσκια και νεανική προσέγγιση, με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, που αποτυπώνουν την εξαιρετική ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού και τους σχηματισμούς των θεαματικών τοπίων της χώρας που μαγεύουν τους ταξιδιώτες.

Η έμπνευση πίσω από το εμπορικό σήμα αντλείται από τις αντιθέσεις που εντοπίζονται στη συνύπαρξη της αρχιτεκτονικής και της φύσης.

 

 

 

Tα ρούχα Kióhne ανταποκρίνονται στην ανάγκη για έναν νέο τύπο νεανικού και προσιτού αστικού resort wear που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και από την παραλία ως την έξοδό μς, σε όλες τις περιστάσεις, όλο το χρόνο.

 

Το ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, και η έννοια του less is more . Αυτό είναι το συναίσθημα που επιδιώκει να προκαλέσει το Kióhne δημιουργώντας μια ευέλικτη γκαρνταρόμπα από ελαφριά ρούχα που προέρχονται από συλλογές βασισμένες σε έννοιες.

 

 

 

Οι δημιουργίες παράγονται κυρίως στην Ελλάδα σε συνεργασία με τοπικούς κατασκευαστές και το brand επικεντρώνεται στη βιωσιμότητα σε συνδυασμό με προηγμένα υλικά που είναι ελαφριά, μαλακά και άνετα, προκειμένου να δημιουργήσει μια διαχρονική σύγχρονη γκαρνταρόμπα.

 

Με μια νιφάδα χιονιού ως σήμα κατατεθέν, το όνομα Kiohne προέρχεται από την ελληνική λέξη χιόνι.

Για μια μάρκα που αντιπροσωπεύει την ουσία του καλοκαιριού και της νησιώτικης ζωής εκφρασμένη με αρχιτεκτονική γεωμετρία, αυτό το οξύμωρο αναδεικνύει την όμορφη ισορροπία των αντιθέτων.

 

 

 

 

Η Λυδία και η Αμέλια, λάνσαραν πριν λίγο καιρό και τη νέα τους συλλογή μαγιό για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023

Δείτε όλες τις δημιουργίες στο https://kiohne.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ