Σίντι Κρόφορντ: "Λιώνει" δημόσια για τον επί 25 χρόνια σύζυγο της - Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του (φωτό)

Στα social media δημοσίευσε φωτογραφία του.

Η Σίντι Κρόφορντ επιφύλασσε μια ρομαντική έκπληξη στους διαδικτυακούς ακολούθους της, καθώς έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον επί 25 χρόνια σύζυγό της Ραντ Γκέρμπερ.

Με αφορμή το γεγονός πως εκείνος είχε γενέθλια, δημοσίευσε φωτογραφία του στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε το εξής:

 

 

«Χρόνια πολλά @randegerber. Πώς συνεχίζεις να γίνεσαι όλο και πιο νέος κάθε χρόνο;! Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη ειρήνη και περιπέτεια και περισσότερο γέλιο! Το αξίζεις! Σε αγαπώ πάντα».

 

 

 

 

Cindy Crawford

Η Σίντι Κρόφορντ είναι γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 1966 και είναι Αμερικανίδα μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990, ήταν από τα πιο δημοφιλή σούπερ model και ήταν πανταχού παρούσα σε εξώφυλλα περιοδικών και πασαρέλες, καθώς και σε καμπάνιες μόδας. Στη συνέχεια επεκτάθηκε στην υποκριτική και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

SPL5489798_003

Η Κρόφορντ ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Richard Gere από το 1991 μέχρι το διαζύγιό τους το 1995. Αργότερα, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Rande Gerber στις 29 Μαΐου 1998.

Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της ποζάρει γυμνή και το Instagram παραμιλάει

Διαβάστε ακόμη: Όμορφες, επιτυχημένες και διαολεμένα έξυπνες: Οι σταρ με IQ πάνω από 140

Έχουν δύο παιδιά, έναν γιο Presley Walker Gerber (γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1999) και την κόρη Kaia Jordan Gerber (γεννημένη στις 3 Σεπτεμβρίου 2001), η οποία έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ