Απόστολος Γκλέτσος: Μιλάει για την πολιτική, τον έρωτα & τα δημοσιεύματα που τον στοχοποιούν - "Έγραψαν ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών" (βίντεο)

"I don’t give a sh@t"

Στο Open Weekend μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια ακούσει κατά την διάρκεια της πορείας του και τον έρωτα.

«Έχουν γράψει τα πάντα για εμένα. Μου έχουν χρεώσει και το προπατορικό αμάρτημα. Πραγματικά δεν με νοιάζει πια. Όμως κι εγώ τους έχω ιντριγκάρει και τους έχω τρολάρει. Έχουν γράψει ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών, τι το ένα, το άλλο. Και το προπατορικό αμάρτημα μου το έχουν χρεώσει. I don’t give a sh@t. Η κόρη μου είναι ίδια και χειρότερη. Δεν την νοιάζει τίποτα»

Διαβάστε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος: Η μητέρα, η αδελφή μου και η κόρη μου, οι γυναίκες της ζωής μου - Ο γάμος ρεκόρ των 17 ημερών & η Μιμή Ντενίση

«Δεν υπάρχει χρόνος για να ερωτευτώ. Να ερωτευτώ και αν έχω να κάνω περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει. Εκτός αν θέλω να κάνω χαρακίρι στον εαυτό μου. Αν ερωτευτείς τώρα, έχασες τις εκλογές. Δεν είναι δύναμη, σου τρώει χρόνο. Για αυτό δεν ρισκάρουμε τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ