Έφυγε από τη ζωή η Σούλη Σάμπαχ - Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook (φωτό - βίντεο)

Η αγαπημένη ηθοποιός, 91oς ετών, ήταν σύζυγος του Δημήτρη Νικολαϊδη

Με μία ανάρτηση στο facebook αποχαιρέτησε την ηθοποιό Αναστασία Χριστοδούλου, η Μαίρη Λουκάκου.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία της αγαπημένη ηθοποιού με τον άντρα της Δημήτρη Νικολαΐδη.

 

 

"Η Αναστασία Χριστοδούλου από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, κατά τον καλλιτεχνικό κόσμο Σούλη Σαμπάχ, έφυγε για το μεγάλο της ταξίδι, για να συναντήσει τον αγαπημένο της Δημήτρη Νικολαΐδη, τον άντρα της ζωής της. Καλό σου ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι....", έγραψε στη λεζάντα η κ. Λουκάκου.

Η Αναστασία Χριστοδούλου, γνωστή κυρίως με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σούλη Σαμπάχ, κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα θέατρα και στον κινηματογράφο. Τη δεκαετία του 1950 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι», ενώ έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο» μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. 

Δείτε στιγμιότυπα της ηθοποιού:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Σούλη Σαμπά βίωνε το δικό της δράμα στο αρχοντικό σπίτι της στην Πανόρμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα προβλήματα υγείας για την ηθοποιό ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά είχε επιστρέψει για να την ταλαιπωρήσει ξανά. 

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου» αποκάλυψε στην εφημερίδα άνθρωπος που επισκεπτόταν κατά διαστήματα τη μεγάλη πρωταγωνίστρια. Η ίδια δεν έχει κανέναν συγγενή κοντά της, ενώ στο πλευρό της βρισκόταν μόνο η οικονόμος της που τη φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, λόγω της πανδημίας και υπό το φόβο της διασποράς του κορωνοϊού οι φίλοι της απεφευγαν να την επισκέπτονται.

Ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ