Στέψη Καρόλου: Η έκπληξη με το μήνυμα του βασιλιά στο μετρό του Λονδίνου - «Mind the Gap» (ηχητικό)

Οι εκπλήξεις από τον βασιλιά Κάρολο μόλις άρχισαν

Με τις προετοιμασίες για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου να έχουν πάρει φωτιά, ο ίδιος ο βασιλιάς θέλησε η τελετή στέψης, που γίνεται για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια, να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, ετοίμασαν μια έκπληξη για τους κάτοικους του Λονδίνου που χρησιμοποιούν το μετρό για τις μετακινήσεις τους. Οι δυο τους ηχογράφησαν ένα μήνυμα το οποίο θα ακούγεται από τα μεγάφωνα του μετρό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρουν τη φράση «mind the gap» (προσοχή στο κενό).

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Καρόλου: Στήνονται με σκηνές και σημαίες έξω από το Μπάκιγχαμ - Πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο για το ιστορικό γεγονός (φωτό - βίντεο)

Το μήνυμα του βασιλικού ζεύγους ξεκινά με τον βασιλιά Κάρολο να λέει «η σύζυγός μου και εγώ ευχόμαστε σε εσάς και την οικογένειά σας ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στέψης». Στη συνέχεια, η βασίλισσα Καμίλα προσθέτει: «Όπου κι αν ταξιδεύετε, ελπίζουμε να έχετε ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι». Στο τέλος, ο βασιλιάς Κάρολος ολοκληρώνει το μήνυμα λέγοντας «και θυμηθείτε, παρακαλώ προσοχή στο κενό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ