Πώς η Καμίλα , είχε την οικογένειά της μαζί της στη μεγαλύτερη μέρα της ζωής της: Η βασίλισσα έραψε τα ονόματα των παιδιών & των εγγονιών της στο φόρεμά της για τη στέψη

Η κίνηση της Καμίλα, για να τιμήσει την οικογένειά της. 

Η βασίλισσα Καμίλα είχε κεντήσει μερικά μυστικά ονόματα στο φόρεμά της για τη στέψη - συμπεριλαμβανομένου ενός συγκινητικού αφιερώματος στα σκυλιά της.

Η 75χρονη βασίλισσα έδειχνε κομψή με το φόρεμα υψηλής ραπτικής Bruce Oldfield. .

Ωστόσο, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν ότι η Καμίλα είχε επίσης αποτίσει έναν διακριτικό φόρο τιμής στα αγαπημένα της πρόσωπα στο εντυπωσιακό φόρεμά της.

Είχε κεντήσει διακριτικά τα ονόματα των παιδιών και των εγγονιών της , στο κάτω μέρος της φούστας της.

Image
Μοιράζοντας κοντινά στιγμιότυπα του φορέματος στο Twitter η βασιλική εμπειρογνώμονας Victoria Howard εντόπισε ότι το φόρεμα κατά παραγγελία φαινόταν να αποκαλύπτει τα ονόματα των δύο παιδιών της, Tom και Laura, καθώς και των εγγονιών της, Gus, Freddy, Louis, Eliza και Lola, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Ο κόσμος παρατήρησε επίσης δύο χρυσά κουτάβια τεριέ κεντημένα πάνω στο φόρεμα που αντιπροσωπεύουν τα σκυλιά του Καρόλου και της Καμίλα, την Beth και την Bluebell.

Οι royals έσωσαν τα σκυλάκια από το Battersea Dogs' and Cats' Home το 2017. Τα δύο αξιολάτρευτα σκυλιά έχουν κάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ το νέο τους σπίτι.

Δείτε επίσης:Το άλμπουμ της στέψης του βασιλιά Καρόλου: Καρέ-καρέ όσα έγιναν - Οι καλεσμένοι, οι συγκινήσεις & οι καινοτομίες στο τελετουργικό

Το ιβουάρ φόρεμα της Καμίλα, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Couturier και στενό φίλο Bruce Oldfield, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της βασιλικής της θητείας, ήταν κατασκευασμένο από Peau de Soie, ένα μεταξωτό ύφασμα.

Το φόρεμα ήταν διακοσμημένο με ασημένια κεντήματα που είχαν υφανθεί από τον Stephen Walters στο Suffolk.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ