Πιρς Μπρόσναν: Ο καλλονός γιος του, Πάρις στην αποφοίτηση του - Το τρυφερό ενσταντανέ με τους γονείς του (φωτό)

Συγχαρητήρια!

O Pierce Brosnan είναι ένας περήφανος πατέρας, καθώς ο γιος του Πάρις αποφοίτησε φέτος από το πανεπιστήμιο.

 

 

"Αγαπητέ Πάρις, Θερμά συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου από τη Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου Loyola Marymount. Πήγαινε στον κόσμο με γενναία καρδιά και δημιούργησε ιστορίες που θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο.". γράφει στη λεζάντα ο συγκινημένος μπαμπάς. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Κίλι Σέι Σμιθ το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Έχει 5 παιδιά, ακόμη 3 από τον προηγούμενο γάμο του με την Κασσάνδρα Κόλιν Γουέιτς, ωστόσο αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο είναι ο Πάρις και ο Ντίλαν.

Ο 21χρονος Πάρις Μπρόσναν είναι ο μικρότερος γιος του Πιρς Μπρόσναν και της Κέλι Σέι Σμιθ.

Είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στον κόσμο της μόδας που εργάζεται ως μοντέλο και ίσως διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου ανδρικού supermodel της Ιρλανδίας. Έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού MMSCENE μαζί με τους Μάιλς Ο'Νιλ και Άσερ Ογιέλοου, γιους του πρώην σταρ του ΝΒΑ Σακίλ Ο'Νιλ και του ηθοποιού Ντέιβιντ Ογιέλοου.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Πιρς Μπρόσναν: ''Μας αρέσει να βλέπουμε ανθρώπους να παραβιάζουν τον νόμο'' - Το νέο του project (φωτό)

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο Πάρις περπάτησε στην πρώτη του επίδειξη για τον οίκο Dolce &Gabbana τον Ιανουάριο του 2018 και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του GQ Korea.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ