Meghan Μarkle: Με φόρμα και καπελάκι & σκυλάκι, η πρώτη εμφάνιση της μετά τη στέψη των πεθερικών της (φωτό)

Δείτε την με αθλητικό σύνολο!

Η Μέγκαν Μαρκλ εντοπίστηκε να κάνει πεζοπορία χωρίς τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι κοντά στην έπαυλή τους Montecito αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων - λίγες ώρες αφότου έχασε τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε μαζί με τους φίλους της, Markus Anderson και Heather Dorak, στην Καλιφόρνια την Κυριακή, αφού γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Archie το Σάββατο.

Αυτό συνέβη μετά την αποκάλυψη ότι ο βασιλιάς ευχήθηκε στην υγειά των γενεθλίων του γιου του πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι, ο οποίος έγινε 4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke & Duchess Of Sussex ♡ (@allsussex)

Δείτε επίσης: Στέψη βασιλιά Καρόλου: Συγκίνηση και χορός στη συναυλία στο Γουίνδσορ - Τα μεγάλα αστέρια που εμφανίσθηκαν (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάρολος,  έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον εγγονό του, τον οποίο έχει δει ελάχιστα., τα τελευταία χρόνια.

Παρά τη συνεχιζόμενη κόντρα με τον Χάρι, ο οποίος επέστρεψε στις ΗΠΑ λίγες ώρες μετά τη στέψη του πατέρα του, ο συγκινημένος Κάρολος φρόντισε να αναφερθεί στα απόντα εγγόνια του, καθώς και σε όσους ήταν παρόντες στη μεγάλη μέρα.

Εννοείται ότι είχε γίνει ευγενική πρόσκληση στον Χάρι να συμμετάσχει στο οικογενειακό γεύμα, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τη μεγάλη μέρα του Άρτσι., αναφέρει η Daily Mail.

Η Μέγκαν, 41 ετών, την ημέρα της πεζοπορίας, ήταν ντυμένη με ένα μαύρο αθλητικό σύνολο, μαζί με ένα χακί μπουφάν, το οποίο έδεσε γύρω από τη μέση της. 

Η μητέρα δύο παιδιών φορούσε επίσης ένα μεγάλο μπεζ καπέλο, ροζ μαντήλι και μεγάλα γυαλιά ηλίου. 

Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε δημόσια μετά τη στέψη των πεθερικών της.

Η Meghan απουσίαζε αισθητά από τις βασιλικές εορταστικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς παρέμεινε στις ΗΠΑ για να γιορτάσει τα "χαμηλών τόνων" γενέθλια του γιου της Archie στο σπίτι τους στο Montecito.

Ο Χάρι, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στην Καλιφόρνια χθες, δεν φάνηκε να παρευρίσκεται στην πεζοπορία/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ