Στέψη Καρόλου: Τελικά πήγε μεταμφιεσμένη η Μέγκαν; - "Δεν μας ξεγελάς" έγραψαν στο twitter με φωτό που έγινε viral

Ποιος θα μπορούσε να την αναγνωρίσει έτσι....

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι το θέμα των ημερών, ενώ τα «βλέμματα» των παπαράτσι «έπεσαν» στην παρουσία του πρίγκιπα Χάρι.

Λίγο καιρό πριν, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε να μεταβεί στο Λονδίνο για τη μεγάλη τελετή επειδή όπως αναφέρθηκε είχε γενέθλια ο γιος της, Άρτσι, γεγονός που δεν εξέπληξε τα «πηγαδάκια» στο παλάτι, δεδομένης της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τη δούκισσα του Σάσσεξ.

Ωστόσο, η φαντασία των θεατών «οργίασε», αφού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η Μαρκλ βρισκόταν στην τελετή της στέψης και μάλιστα, μεταμφιεσμένη!

Διαβάστε ακόμη: Τι δείχνουν τα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας - Η νέα «αδυνατισμένη» μοναρχία & ο βασιλιάς που ξέρει τι του γίνεται (φωτό)

Οι θεατές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που παραβρέθηκε μεταξύ των 2.200 επισήμων στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος έμοιαζε σαν να θέλει να κρύψει την ταυτότητά του.

«Μέγκαν δεν μας ξεγελάς» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Παρακολούθησε τη στέψη μεταμφιεσμένη» σχολίασε άλλος.

Όταν η παραπάνω εικασία άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, κάποιοι ανέλαβαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια για την ταυτότητα του άντρα.

Πρόκειται για τον Καρλ Τζέκινς, γνωστό μουσικό με καταγωγή από την Ουαλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ