Εκλογές 2023 - Debate Νίκος Ανδρουλάκης: Κυβέρνηση θα υπάρξει όπως υπάρχει πάντα, το θέμα είναι τι κυβέρνηση (βίντεο)

«Στις 21 Μαΐου κρίνεται αν θα αλλάξει κάτι ριζικά ή θα έχουμε μια από τα ίδια» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Η χώρα μας χρειάζεται αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας, του πολίτη, της οικονομίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΝίκος Ανδρουλάκης στο τέλος του ντιμπέιτ και κατά τη διάρκεια της καταληκτικής του τοποθέτησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως: «Στις 21 Μαΐου κρίνεται αν θα αλλάξει κάτι ριζικά ή θα έχουμε μια από τα ίδια. 15 χρόνια οικονομική κρίση, ανισότητες, ανεργία και τώρα στο επίκεντρο της θεσμικής παρακμής. Η χώρα μας χρειάζεται αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας, του πολίτη, της οικονομίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης Μιλούν για κίνδυνο ακυβερνησίας».

Σε άλλο σημείο της καταληκτικής του τοποθέτησης σημείωσε πως: «Κυβέρνηση θα υπάρξει όπως υπάρχει πάντα. Το θέμα είναι τι κυβέρνηση; Που θα χαϊδεύει τους ισχυρούς; Πυξίδα των αποφάσεών μου είναι οι λέξεις:

Εμπιστοσύνη, ο ελληνικός λαός έχει βυθιστεί σε έναν ωκεανό κρίσης εμπιστοσύνης. Εγώ λέω λίγα πράγματα για να μην νιώσει κανένας πολίτης ότι τον απογοήτευσα. Χρειάζεται αξιοκρατία και διαφάνεια. 

Διαφάνεια σημαίνει όλες οι δαπάνες στη διαύγεια. Όχι στρατούς μετακλητών και απευθείας αναθέσεις. 

Δημόσια υγεία και δημόσια Παιδεία. Όχι στις λίστες για τα χειρουργεία, όχι παιδιά που πάνε εκεί που σηκώνει η τσέπη των γονιών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ