Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας, σήμερα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης προχωρά στον Υδροχόο σχηματίζοντας με το «καλημέρα» σύνοδο με τον Πλούτωνα, δηλαδή σαφώς μια πιο απαιτητική όψη. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Η επόμενη κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο το μεσημέρι, που δυσχεραίνει την επικοινωνία και τις επαφές μας δημιουργώντας τάση για παρεξηγήσεις και μικροαναποδιές. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι απαιτητική για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και παρακωλύει τη δράση μας. Για σας, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή της σχέσης και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς επηρεάζεστε από τη σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα στον Υδροχόο, αλλά και το συνακόλουθο τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας τις μεσημεριανές ώρες. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ή είναι πιθανόν οι άλλοι γύρω σας να ακούσουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που λέτε εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή το μεσημέρι δημιουργούν κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά, όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, η μέρα σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά αν έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ