Στέψη Καρόλου: Oι έμπιστες της βασίλισσας Καμίλα στην τελετή αποκάλυψαν μια παράλειψη του παλατιού - "Δεν μας το είχε πει κανείς"

Τι ήταν αυτό που δε γνώριζαν;

Με αφορμή τη μεγαλοπρεπή στέψη του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, βασίλισσας Καμίλα είδαμε κάποιους ανθρώπους που έχουν πολύ κοντά τους αλλά δεν τους γνωρίζαμε.

Όπως τις δυο γυναίκες που είχε στο πλευρό της η Καμίλα διαρκώς, οι οποίες μάλιστα της έμοιαζαν απίστευτα. Η μία ήταν αδελφή της και η άλλη η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό της εδώ και χρόνια.

Η άφιξη στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και η πρώτη τους εμφάνιση
Όταν η βασίλισσα Καμίλα έφτασε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, την συνάντησαν δύο γυναίκες ντυμένες με ασορτί σύνολα.

camilla

Ήταν η αδερφή της Καμίλα, η Άναμπελ Έλιοτ και η Λαίδη Λάνσνταουν που βρέθηκαν στο πλευρό της καθόλη τη διάρκεια της τελετής, βοηθώντας τη με τον τελετουργικό της μανδύα αλλά και με το φόρεμά της για να είναι όλα άψογα.

camilla

Οι δυο γυναίκες ήταν η σκιά βασίλισσας, την ακολούθησαν στον διάδρομο και στάθηκαν στάθηκαν πίσω της όταν φόρεσε το στέμμα.

camilla

camilla

camilla

camilla

"Δεν μας είχε πει κανείς ότι θα εμφανιστούμε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ"
Αργότερα, οι δυο γυναίκες είχαν την τιμή να συνοδεύσουν τον βασιλιά και τη βασίλισσα, τα page of honour και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

camilla

Μαλιστα, όπως είπαν σε συνεντεύξεις τους δεν γνώριζαν ότι θα ανέβουν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ αφού δεν τους το είχε πει κανείς.

"Μάθαμε ότι θα βγαίναμε στο μπαλκόνι ένα λεπτό πριν", είπε η Λαίδη Λάνσνταουν, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

"Δεν το είχαν πει ούτε σε εμάς ούτε στα αγόρια. Ήταν ένα μικρό δώρο, αλλά επίσης, νομίζω ότι κατάλαβαν ότι χωρίς τα αγόρια να κρατούν την ουρά, η βασίλισσα θα αντιμετώπιζε πρόβλημα καθώς ήταν πολύ βαριά τα ενδύματα".

camilla

"Έτσι τα αγόρια έπρεπε να είναι εκεί και μετά μας είπαν ότι θα πηγαίναμε όλοι στο μπαλκόνι, κάτι που ήταν εξαιρετικό."

camilla

Διαβάστε ακόμη: "Έκπτωτη" Πριγκίπισσα Σάρα: Η πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Άντριου είδε όλη την ενθρόνιση από την τηλεόραση (φωτό)

Πρόσθεσε στο BBC: "Μπορούσες να νιώσεις τον ενθουσιασμό του πλήθους, μπορούσες να νιώσεις όλους εκείνους τους υπέροχους ανθρώπους στη βροχή - απλώς με τη θέλησή τους και ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία - αυτό το κύμα τραγουδιού, ψαλμωδίας και χειροκροτήματος. Και για αυτά τα αγοράκια, κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Αν είσαι εννιά ή 10, αυτό είναι κάτι που θα μείνει μαζί σου για πάντα."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ