Αδιανόητο Χόλυγουντ Story: Από μούχλα πάσχουν όλα τα παιδιά της πολύτεκνης Τόρι Σπέλινγκ - Εκτέθηκαν σε ακραία κατάσταση μέσα στο σπίτι (φωτό)

Δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει...

Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στα social media, η Τόρι Σπέλινγκ, που έγινε γνωστή παγκοσμίως από τη συμμετοχή της στη σειρά "Beverly Hills 90210", αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η οικογένειά της ήταν διαρκώς άρρωστη εδώ και μήνε;ς.

Η ηθοποιός "ανέβασε" φωτογραφίες της ίδιας και των παιδιών της από τα Επείγοντα νοσοκομείου, καθώς είχαν εκτεθεί για καιρό σε συνθήκες ακραίας μούχλας που υπήρχε στο σπίτι τους.

Αποκάλυψη σοκ από την Τόρι Σπέλινγκ: Άρρωστη όλη η οικογένειά της από... μούχλα [εικόνες]

Τόρι Σπέλινγκ

"Ας μιλήσουμε για τη μούχλα" έγραψε η Σπέλινγκ, εξηγώντας ότι εδώ και μήνες τα παιδιά της είναι άρρωστα.

"Στην αρχή σκεφτόμουν ότι αυτό συμβαίνει όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλώς φέρνουν συνεχώς ασθένειες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουν στο σημείο να είναι άρρωστα στο σπίτι περισσότερο καιρό από το να πηγαίνουν στο σχολείο, έπρεπε να επανεκτιμήσουμε τι συνέβαινε" πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε δε, ότι τα παιδιά της, δέκα και έξι ετών, είχαν φτάσει στο σημείο να κοιμούνται όλη μέρα και να λένε ότι αισθάνονται ζαλάδες. Τότε, η μητέρα τους κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Όπως είπε, όταν οι ειδικοί την ενημέρωσαν ότι στο σπίτι τους υπάρχει ακραία μούχλα, "όλα τα κομμάτια άρχισαν να μπαίνουν στη θέση τους".

Μέχρι τότε, τα παιδιά αρρώσταιναν διαρκώς, με τη μία μόλυνση να διαδέχεται την άλλη, με την ηθοποιό να επισημαίνει ότι επρόκειτο για αναπνευστικές λοιμώξεις, ακραία αλλεργία και δερματικά εξανθήματα.

Διαβάστε ακόμη: Η Κέλι και η Ντόνα περπατούν ξανά μαζί στο κόκκινο χαλί – Πόσο έχουν αλλάξει από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Η Σπέλινγκ τόνισε ότι η ίδια και η οικογένειά της θα εγκαταλείψουν το σπίτι, το οποίο νοίκιαζαν, το συντομότερο δυνατό, μένοντας προσωρινά είτε σε κάποιο Airbnb είτε σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ