Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - πρίγκιπας Νικόλαος: Μαζί στην Κίμωλο για καλό σκοπό (φωτό)

Έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράση της ΜΚΟ.

 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ταξίδεψε για καλό σκοπό μέχρι την Κίμωλο, μαζί με την Axion Hellas.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η αγαπημένη σεφ, στην σελίδα της στο Insagram, ποζάρει μεταξύ άλλων με μέλη της αποστολής, αλλά και τον πρίγκιπα Νικόλαο, ο οποίος είναι επίσης μέλος της οργάνωσης.

Σε άλλο κλικ ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Νικόλαος ποζάρει με τη σεφ και άλλους εθελοντές.

 

 

Στην ανάρτηση της γράφει: "Η εθελοντική ομάδα της Axion Hellas με τους έμπειρους κυβερνήτες παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, έφτασε με ασφάλεια στους πέντε σταθμούς της 13ης αποστολής στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Το ταξίδι αλληλεγγύης έδεσε στα νησιά Χάλκη, Σύμη, Ψέριμο, Ηρακλειά και την Κίμωλο. Η εθελοντική ομάδα της Axion Hellas έφτασε στα 150 άτομα σε αυτή την αποστολή. Καλή επιστροφή σε όλους με καλές θάλασσες και καλή αντάμωση στην επόμενη δράση."

Διαβάστε ακόμη: Στη Χάλκη οι πρίγκιπες Νικόλαος & Φίλιππος: Ο καλός σκοπός για το ταξίδι των γαλαζοαίματων στα Δωδεκάνησα (φωτό)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σεφ συμμετέχει με τον Νικόλαο σε κάποια δράση της ΜΚΟ, αφού τον Οκτώβριο του 2022 είχαν πάει στη Μακεδονία και τον Νοέμβριο του 2021 είχαν βρεθεί στην Ιθάκη, όπου και είχαν μαγειρέψει μαζί με παιδιά του νησιού, τοπικές νοστιμιές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ