Τέλενδος: Βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό η Σούζαν Χαρτ, πρώην γραμματέας του ΟΗΕ - η μυστηριώδης εξαφάνιση με τον σύζυγό της

Η 75χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τα τέλη Απριλίου

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα σε απόκρημνη τοποθεσία στην Τέλενδο η Σούζαν Χαρτ, που είχε διατελέσει γραμματέας του ΟΗΕ.  

 

Η 75χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τα τέλη Απριλίου κατά την διάρκεια διακοπών της στην Τέλενδο με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε γκρεμό στο σημείο Αγία Τριάδα βορειοδυτικά στο νησί της Τελένδου, από την ομάδα έρευνας και διάσωσης.

«Τα σκυλιά μας έχουν εντοπίσει το σημείο στην Τέλενδο σε μία απόκρημνη πλαγιά. Η γυναίκα πήγαινε τα τελευταία δέκα χρόνια για διακοπές με τον σύζυγό της, την ξέραν την περιοχή. Είχε πάει ο σύζυγός της με μία ομάδα για αναρρίχηση και την είχαν αφήσει να περιμένει σε μία ταβέρνα. Χαθήκαν όμως και αντί να έρθουν στη μία που της είχαν πει, ήρθαν στις πέντε. Περιφερόταν στο λιμάνι», ανέφερε ο Γιάννης Ζούνης, προέδρος της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης Αnubis Rescue Team.

Νεκρή σε γκρεμό στην Τέλενδο η Σούζαν Χαρτ, πρώην γραμματέας του ΟΗΕ

Φωτό: ΑΝΤ1

H Σούζαν Χαρτ συνήθιζε τα τελευταία χρόνια να περνάει τις διακοπές της στο νησί των Δωδεκανήσων και ήταν λάτρης της αναρρίχησης. 

«Εκείνη την μέρα ήρθαν κατά τις 7.30 το πρωί η Σούζαν Χαρτ, ο σύζυγός της και ένας φίλος του. Οι άνδρες πήγαν για αναρρίχηση και είχε δώσει εντολή ας το πούμε, ο σύζυγος στην γυναίκα να καθίσει στην ταβέρνα μας και να τον περιμένει μέχρι να γυρίσει. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Κατι σαν να έψαχνε κάτι σαν να ζητούσε να βρει», είπε στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Μιλτιάδης Ζωίδης.

Στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της ΕΜΑΚ για να συνδράμουν στην ανάσυρση της σορού της, καθώς το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ