Γενέθλια για τη Σία Κοσιώνη: Έγινα 43 και είμαι ... (φωτό)

Χρόνια πολλά!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 16/5 η Σία Κοσιώνη και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές, τόσο από τους διαδικτυακούς της φίλους όσο και από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας την ηλικία της. 

"Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές…" έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνόδεψε το εν λόγω κείμενο με μία φωτογραφία της, που την δείχνει να έχει κλειστά τα μάτια και να χαμογελά. Η Σία Κοσιώνη διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της.

Από τη μία η επαγγελματική επιτυχία με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Φαλήρου, από την άλλη η οικογενειακή ευτυχία στην οποία η ίδια δίνει μεγάλη βαρύτητα. Στο πλευρό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και του γιου τους Δήμου, η Σία έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνώμων για τα όμορφα που της συμβαίνουν σε αυτή τη δεκαετία της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Λόγω ενός παλιοdebate άντεξε η Ελληνίδα μάνα να γιορτάσει τα γενέθλια μία μέρα μετά (φωτό)

«Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα πάνω μου. Επιπλέον η πολυετής δημόσια έκθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ωριμότητα που έχω πλέον αποκτήσει, με έχουν κάνει έναν άνθρωπο ανθεκτικό, που δύσκολα εκπλήσσεται και ακόμη πιο δύσκολα αιφνιδιάζεται», έχει πει η ίδια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ