Άιρλαντ Μπάλντουιν: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η κόρη της Κιμ Πάσεντζερ - Η τρυφερή φωτό από το νοσοκομείο

"Holland"

Γέννησε η κόρη της Κιμ Πάσεντζερ, Άιρλαντ Μπαλντουίν και το μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριαμσό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο έχοντας αγκαλιά το μωράκι της και τον άντρα της, RAC.

Μάλιστα, στη λεζάντα σημειώνει ξανά και το όνομα που θα δώσουν στην μικρούλα που τους το οποίο είναι "Holland".

«Την ονομάζουμε Holland», είπε στο Girlboss Radio τον Ιανουάριο. «Είμαι η Ιρλανδία, οπότε επιλέξαμε ένα άλλο όνομα χώρας γιατί θέλαμε να το διατηρήσουμε». Εξήγησε ότι ένας άλλος λόγος για την απόφασή τους ήταν ότι «αγαπώ την ηθοποιό Holland Taylor. Πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα από τότε που ήμουν μικρ;h, απλά νόμιζα ότι ήταν ένα τόσο αριστοκρατικό, όμορφο όνομα, οπότε θα πάμε με τo Holland».

O RAC και η Ireland είναι μαζί από το 2021.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν είχαν γιορτάσει τον επικείμενο ερχομό της κόρης τους με ένα baby shower σε στριπτιτζάδικο στο Χόλυγουντ. 

«Πάρα πολλά από αυτά για να τα δημοσιεύσω, αλλά θα πρέπει να βγουν τμηματικά. Οι φίλοι και η οικογένειά μου μας έκαναν ένα πολύ παραδοσιακό baby shower, όπως μπορείτε να δείτε» έγραψε η Άιρλαντ Μπάλντουιν στη λεζάντα της ανάρτησης για την εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε διακόσμηση Hello Kitty, μια τούρτα με μια κούκλα Barbie πάνω από μια λεκάνη τουαλέτας και χαρτοπετσέτες με τη φωτογραφία του υπερηχογραφήματος της κόρης της με το hashtag #HollandsFirstStripClub.

Διαβάστε ακόμη: Άιρλαντ Μπάλντουιν: Ποζάρει γυμνή στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ - Η selfie που ανέβασε

«Δεν θα το ήθελα με κανέναν άλλον τρόπο. Με έλουσαν… με λεφτά. Σας ευχαριστώ όλους στο strip club που κάνατε τα όνειρα πραγματικότητα και που ήσασταν τόσο ευγενικοί. Και ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ