Η Ευγενία Νιάρχου στην Αθήνα: Επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης αλλά & στο Ελληνικό -Τι είδε η φιλότεχνη εκατομμυριούχος

Ινκόγκνιτο στην Αθήνα...

H  Ευγενία Νιάρχου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και απολαμβάνει την ομορφιά και τα αξιοθέατα της ανοιξιάτικης Αθήνας.

Η κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου, επισκέφθηκε  τις εγκαταστάσεις στο Παλιό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό αλλά και την Ακρόπολη. 

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων του brand Venyx, που λατρεύει την τέχνη, έδωσε το «παρών» στην γκαλερί Intermission της φίλης της Αρτέμιδας Μπαλτογιάννη, αλλά και στις συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων της διεθνούς φήμης γκαλερί Serpentine, σε εμβληματικούς χώρους, όπως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στα Ιnsta-stories της Ευγενίας Νιάρχου ενσταντανέ από διάφορες γωνιές της Γης, μια και αγαπά ιδιαιτέρως τα ταξίδια, ωστόσο δεν ανέβασε (προς το παρόν τουλάχιστον) καμία φωτό στο προφίλ της από την Αθήνα.

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, βρέθηκε όμως και στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο εστιατόριο Δέλτα, αλλά και στην Ελευσίνα, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

Δείτε επίσης: Η Ευγενία Νιάρχου στο Κασμίρ: Το ταξίδι των ονείρων της - Μοναδικές στιγμές για την κληρονόμο (φωτό)

Να σημειώσουμε πως πρίν από έναν μήνα,  απόλαυσε  τις διακοπές της, στο Κασμίρ, στην Ινδία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ