Dua Lipa: Ο Romain Gavras είναι το αγόρι μου - Στις Κάννες εντυπωσιακή & σέξυ - Ερωτευμένη δίπλα στον γοητευτικό σκηνοθέτη (φωτό)

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στο ζευγάρι!

Η Dua Lipa με τον νέο της σύντροφο, Ρομέν Γαβρά, έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, για την ταινία Omar La Fraise

Έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα Celine με πολλά cut outs αλλά και ένα βαθύ σκίσιμο μέχρι τον μηρό.

Επέλεξε ένα απαλό μακιγιάζ και έπιασε ψηλά τα μαλλιά της, με τις αφέλειες να πέφτουν στο πρόσωπό της ενώ προσθέτοντας ένα λαμπερό ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια έδωσε λάμψη στο συνολικό της look.

Όσο για τον Ρομέν Γαβρά, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και στάθηκε στο πλάι της αγαπημένης της χωρίς να την αφήσει λεπτό.

H Dua Lipa είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γιο του Κώστα Γαβρά, Ρομέν Γαβρά, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, με μια φωτογραφία σε Instagram Story.

Το χρονικό της σχέσης τους
Η Ντούα Λίπα εθεάθη για πρώτη φορά με τον 41χρονο σκηνοθέτη να φεύγει από ένα πάρτι στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Οι δυο τους εθεάθησαν για άλλη μια φορά πιασμένοι χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, σύμφωνα με το E!.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Μet Gala 2023: Η Ντούα Λίπα με vintage φόρεμα της Κλόντια Σίφερ & αμύθητης αξίας κοσμήματα (φωτό - βίντεο)

Ο Γαβράς είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία του βίντεο του Κάνιε Γουέστ «No Church in the Wild» και του βίντεο του M.I.A. «Bad Girls», είχε επίσης σχέση με τη Ρίτα Όρα για περίπου έξι μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ