Μάρθα Στιούαρτ: Το χρυσό φόρεμα που θύμισε Κέιτ Μίντλετον - Στο πάρτι παρουσίασης του τεύχους του Sports Illustrated 2023

Λαμπερή και χαμογελαστή!

Η επιχειρηματίας και lifestyle γκουρού Μάρθα Στιούαρτ, έκανε μια glamorous εμφάνιση στο πάρτι παρουσίασης του τεύχους του Sports Illustrated 2023 το βράδυ της Πέμπτης και το φόρεμά της στο κόκκινο χαλί φάνηκε οικείο στους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλεντον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poppy Dahl (@poppydahl18)

Η 81χρονη -η οποία έγραψε ιστορία αυτόν τον μήνα ως το γηραιότερο άτομο που ποζάρει με μαγιό στο περιοδικό- φόρεσε ένα φόρεμα Jenny Packham που έμοιαζε σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που φόρεσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στην πρεμιέρα της ταινίας "No Time to Die" το 2021.

Να σημειώσουμε πως η ίδια απάντησε τους επικριτές που την κατηγόρησαν ότι έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση, επιμένοντας ότι οι φωτογραφίες στο τεύχος δεν είχαν ρετουσαριστεί.

Το golden dress της συνδύασε με υπέροχα κοσμήματα και ένα λαμπερό μακιγιάζ.

Η Stewart είναι μία από τις τέσσερις σταρ που θα κοσμήσουν το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit το 2023 - το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα.

Στα άλλα τρία εξώφυλλα απεικονίζονται οι Megan Fox, Kim Petras και Brooks Nader, σύμφωνα με την Daily Mail.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Stewart εθεάθη να ποζάρει με την Petras, 30 ετών, που είναι το δεύτερο ανοιχτά τρανσέξουαλ άτομο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ