Από που θα παρακολουθήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τα αποτελέσματα των εκλογών; -Στην Πειραιώς o Μητσοτάκης, στο σπίτι του ο Τσίπρας

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα γίνουν γνωστά σε λίγες ώρες...

Στα εκλογικά τους κέντρα στην Αθήνα θα παρακολουθήσαν τα αποτελέσματα των εκλογών οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί, αφού άσκησαν νωρίτερα το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο. Εκεί, θα παρακολουθήσει μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ το exit poll και ακολούθως τα αποτελέσματα.

 

Δείτε επίσης:  Εκλογές 2023: Η ελληνική showbiz στις κάλπες - Που ψήφισαν οι Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή (φωτό - βίντεο)

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη και αμέσως μετά θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαώμα στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, λίγο πριν τις 16:00, αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα. Ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσατα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

 

 

Την ίδια ώρα, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας νωρίς το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Τέλος, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ