Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να κάνουμε την πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας.

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας. Μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο, η Δευτέρα μολονότι κρατά τον χαρακτήρα της δυναμικότητας είναι πιο ασφαλής για δράση και ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο σήμερα το πρωί και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο και πιθανώς να γίνει και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, το ζώδιο στο οποίο προχωρά σήμερα το πρωί, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία και μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Καρκίνο προτρέποντας σας να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια μέρα που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Άρη στον Λέοντα και εστιάστε περισσότερο στην ανόρθωση των οικονομικών, αλλά και στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ