Δ. Παπαδοπούλου: «Λίγο απρόβλεπτο το αποτέλεσμα - Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου» (βίντεο)

Πως σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε προσκεκλημένη στην πολιτική εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Κυριακής των εκλογικών αποτελεσμάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Παπαδοπούλου (@dimi_papadopoulou_official)

Πώς σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα
«Το αποτέλεσμα, εντάξει, ήταν λίγο απρόβλεπτο γιατί κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Κάπως αλλιώς οι δημοσκοπήσεις τα παρουσίαζαν διαφορετικά και το αντιλήφθηκα κι εγώ ότι θα είναι αλλιώς. Αλλά εντάξει μια χαρά», ήταν η πρώτη αντίδραση της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί κάτι γιατί μπορεί να ματαιωθεί
Στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για το που πιστεύει ότι οφείλεται η μεγάλη διαφορά μονάδων ανάμεσα στα πρώτα δύο κόμματα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στο ποσοστό αποχής από τις εκλογές 2023.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες - Έπαθα γυναίκα, μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε» (βίντεο)

«Υποθέτω ότι αυτό το ποσοστό αποχής ανθρώπων που έμεινε σπίτι του και δεν ψήφισε, εκεί κάτι παίζεται και δεν μπορούμε το αξιολογήσουμε.  Και κάτι παίζεται με αυτούς που είναι απογοητευμένοι, αλλά αυτό που δείχνει είναι ότι ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί κάτι γιατί μπορεί να ματαιωθεί. Αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος πάει στα σταθερά, στα σίγουρα στα προβλέψιμα και όχι στα πολύ φευγάτα. Μέχρι εκεί αντέχει να πειραματιστεί, εγώ αυτό καταλαβαίνω», είπε στον Alpha η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ