Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Για να γλυκάνει λίγο τη διάθεση μας το σύμπαν σήμερα μας στέλνει και μια σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η μέρα ξεκινά με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Δία κι εύχομαι πραγματικά το «εκρηκτικό» να είναι μόνο μια συμβολική έκφραση, καθώς πολλές φορές αυτή η όψη συνδέεται και με κανονικές εκρήξεις και βίαιες εκδηλώσεις. Μολονότι ως όψη αυτό που κάνει είναι να μας δημιουργεί μια αίσθηση βιασύνης και δυναμικής προσέγγισης για τα σχέδια μας, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί και ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες κι αυτό πρέπει να προσέξουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με ένταση, αλλά ίσως και με εξελίξεις σε μια ερωτική σχέση. Μόνο που για ό,τι καινούριο έχει προκύψει ή θα προκύψει μέσα σε αυτές τις μέρες ερωτικά, καλά θα κάνετε να δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση όσο δύσκολο κι αν μπορεί να σας ακούγεται κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν αναφέρομαι στις ήδη υπάρχουσες μακρόχρονες δεσμεύσεις σας που πηγαίνουν καλά. Αναφέρομαι σε νέα φλερτ και έρωτες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσετε με τα μούτρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με ιδιαίτερη ένταση καθώς ο Άρης από τον Λέοντα, που βρίσκεται μέσα στον τομέα που αφορά το σπίτι ως ακίνητο αλλά και την οικογένεια σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια ασυμφωνία ή ένα πολεμικό κλίμα σε μια σχέση ή με την οικογένεια σας. Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο μέλος της οικογένειας σας, για παράδειγμα, δεν «εγκρίνει» μια προσωπική σας επιλογή. Για να μην φτάσουν τα πράγματα σε μια έκρυθμη κατάσταση προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να πάρετε απόσταση είτε φυσικά είτε ψυχικά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως άνθρωποι αγαπάτε τη συλλογική δουλειά, είστε συνεργάσιμοι και γενικά είστε αρκετά προσαρμοστικοί ειδικά σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Όμως η Τρίτη μπορεί να σας δείξει ένα πιο δύσκολο πρόσωπο αν δεν βρείτε τον τρόπο να κάνετε υπομονή με μια κατάσταση και να μην πιέζετε κάτι που φαίνεται από την αρχή ότι δεν βγαίνει, είτε πρόκειται για μια επαγγελματική σχέση ή ένα πρότζεκτ. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία μπορεί σήμερα να σας κάνει βιαστικούς στην κρίση σας ή πολύ πιεστικούς απέναντι και σε άλλους προκειμένου να γίνει «τέλεια» μια δουλειά όπως την έχετε στο μυαλό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ