Έγκλημα στη Βαρβάκειο: Οι υποψίες για τη δολοφονία με τις 5 μαχαιριές - Αναζητούν την ταυτότητα της γυναίκας, τα δύο σενάρια (βίντεο)

Τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης απέναντι από τη Βαρβάκειο, αναζητούν τα στελέχη της Ασφάλειας.

Ληστεία ή μοιραία διαφωνία για ναρκωτικά; Τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης απέναντι από τη Βαρβάκειο, αναζητούν τα στελέχη της Ασφάλειας. Το θύμα, ηλικίας περίπου 50 ετών, δεν έφερε πάνω της κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης, ενώ σύμφωνα με περίοικους φέρεται να ήταν άστεγη και τοξικοεξαρτημένη.

Στον λαιμό της διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 5 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς όμως ακόμα να έχει διευκρινιστεί ο χρόνος της δολοφονίας.

Διαβάστε ακόμα: Φρικτό έγκλημα στη Βαρβάκειο: Μαχαίρωσαν 5 φορές στο λαιμό γυναίκα - Εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας (βίντεο)

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας, ενώ περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρώθηκε, καθώς φαίνεται ότι οι τελευταίες κινήσεις του θύματος, έχουν αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας.

Εγκλημα στη Βαρβάκειο: Οι υποψίες για τη δολοφονία της γυναίκας με 5 μαχαιριές - Τα δύο σενάρια

EUROKINISSI

Τοξικοεξαρτημένος άνδρας, εντόπισε την άτυχη γυναίκα στο πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης και άμεσα ενημέρωσε τη Δημοτική Αστυνομία. Στελέχη της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο, που αποτελεί στέκι χρηστών ναρκωτικών ουσιών και ξεκίνησαν τις έρευνες αναζητώντας στοιχεία.

Καταστηματάρχες της περιοχής, φέρεται να αναγνώρισαν το θύμα, που σύχναζε στο συγκεκριμένο σημείο, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας. Ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι οι δράστες να επιτέθηκαν με μαχαίρι για να αρπάξουν την τσάντα της την ώρα που διέσχιζε το σημείο, χωρίς όμως οι αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία που να αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ