Σία Κοσιώνη: Ξανά στην Τουρκία για τον β΄ γύρο των εκλογών - Χαμογελαστή με φόντο το γαλάζιο (φωτό)

Στο καθήκον!

14 ημέρες μετά η Σία Κοσιώνη βρέθηκε ξανά στο ίδιο μέρος στη γειτονική χώρα. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να καλύψει το β' μέρος των εκλογών της χώρας.  Ποζάρει χαμογελαστή και φαίνεται να είναι έτοιμη να λάβει δράση!

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές 2023: Με ανδρόγυνο look & μονοχρωμία οι παρουσιάστριες της εκλογικής βραδιάς - Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα, Ανθή Βούλγαρη ... (φωτό)

"Πίσω στην Πόλη για την κάλυψη του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών…", έγραψε στη λεζάντα.

Σε ακόμη μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρίσκεται μαζί με τον Πατριάρχη και τον συνάδελφο της Μανώλη Κωστίδη.

"Αφού πήραμε την ευλογία του Παναγιώτατου, είμαστε έτοιμοι για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του β´ γύρου των προεδρικών εκλογών. Ραντεβού στις 18.30 στον ΣΚΑΙ ", σημειώνει στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια για τη Σία Κοσιώνη: Έγινα 43 και είμαι ... (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε βρεθεί τελευταία φορά στην Τουρκία στις 14/5 με αφορμή τις τουρκικές εκλογές και την εκλογική αναμέτρηση Ερντογάν - Κιλιτσντάρογλου.

Μάλιστα, ήταν η γιορτή της Μητέρας και δε μπόρεσε να την περάσει μαζί με το γιο της, Δήμο. Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυψε της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσω Facetime.

«Χθες η μαμά έλειπε για δουλειά. Λίγο αφότου πήρα τις γλυκές ευχές μέσω FaceTime, πέρασα έξω από ένα παλιό βιβλιοπωλείο στην Πόλη και εντελώς τυχαία είδα μπροστά μου αυτό. Ρωτάω τον πωλητή: "Τι σημαίνει;" Μου λέει ότι είναι μια φράση από χαντίθ και λέει: "Ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια των μητέρων". Μαγικό… Αλλά τι άλλο από μαγεία μπορεί να είναι η μητρότητα; Σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τι θρησκείες, σε όλες τις κουλτούρες. Το φέρνω σπίτι μαζί με μένα για να θυμίζει πάντα τη μαγική στιγμή. Με μικρή καθυστέρηση, λοιπόν, χρόνια πολλά μανούλες!»σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στα χέρια της έναν παλιό πάπυρο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ