Αγνώριστη η Σάροουν Στόουν: Τη μία μας δείχνει την κορμάρα της & την άλλη το πολύ ταλαιπωρημένο πρόσωπο της (φωτό)

Μοιράζεται όλες τις στιγμές της....

Η Σάρον Στόουν πόζαρε με το μαγιό της και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η αγαπημένη ηθοποιός τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.

Στη λεζάντα μας προτρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους το σαββατοκύριακο, αλλά και έπειτα από αυτό, ενώ η ίδια έχει δέσει ένα ύφασμα στα μαλλιά της, για να μην λερωθούν, καθώς ζωγραφίζει.

Διαβάστε ακόμη: Σάροουν Στόουν: Αψεγάδιαστο κορμί στα 65 της! - Η φωτό με το λεοπάρ μπικίνι που ξεσήκωσε τους followers της

Οι θαυμαστές της επαίνεσαν την ανάρτησή της και πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για το τι τους κάνει χαρούμενους, αλλά και την ομορφιά της ηθοποιού.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τα «μυστικά» της ομορφιά της: «Το μεγαλύτερο beauty secret μου είναι η φροντίδα των φρυδιών μου και πάρα πολύ αντηλιακό», είχε δηλώσει στο περιοδικό Allure.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός λίγες μέρες πριν πόζαρε με μπικίνι και αναστάτωσε τους θαυμαστές της.

Σάρον Στόουν ήταν το sex symbol της δεκαετίας των 90s τι και έχει κλείσει τα 65 συνεχίζει να είναι κούκλα.

Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» ενόψει του καλοκαιριού η Σάρον Στόουν τα πέταξε όλα και πόζαρε σέξι με το μαγιό της.

Διαβάστε ακόμη: Σάρον Στόουν: Με ολόλευκο κοστούμι ποζάρει στο φακό για τη νέα της φωτογράφηση - Λαμπερή και διαχρονική (φωτό)

Το πόσο το «έχει» ακόμα φαίνεται και από τα like καθώς η ηθοποιός συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά και εκατοντάδες σχόλια. «Είσαι είδωλο», είσαι «καυτή» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ