Νίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του - «Άιλ μπι μπακ» (φωτό)

Τέλος καλό, όλα καλά για τον παρουσιαστή!

Περιπέτεια υγείας πέρασε τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ταλαιπωρήθηκε από μια φλεγμονή η οποία όμως δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Μουτσινάς: Νοσηλεύεται από χθες, ματαιώθηκε η σημερινή εκπομπή - Τι συμβαίνει με την υγεία του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Πήρε εξιτήριο μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο - Το πρόβλημα υγείας που είχε

Πλέον όμως ο Νίκος Μουτσινάς, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του όπου και πραγματοποίησε τις πρώτες του αναρτήσεις.

«Καλημέρα! Έχουμε καλά νέα! Τρίτη επιστρέφουμε! Έλα παιδιά, έχει μπει και ο τελευταίος μήνας της εκπομπής. Πάμε για χαμό» ήταν το repost που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής που αναφέρει ότι ο παρουσιαστής θα επιστρέψει κανονικά την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Στην συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την οποία ευχαριστεί τους διαδικτυακούς του φίλους για τα περαστικά που του ευχήθηκαν και τους υποσχέθηκε πως «Αιλ μπι μπακ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ