Κυκλοφορεί ελεύθερος ένας serial killer στο Πόρτλαντ; 6 γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε 6 μήνες - Τι τις δένει μεταξύ τους;

Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι θάνατοι των γυναικών

Οι αρχές των ΗΠΑ ερευνούν αν οι μυστηριώδεις θάνατοι έξι γυναικών, τα λείψανα των οποίων βρέθηκαν στο Πόρτλαντ και γύρω από αυτό τους τελευταίους έξι μήνες, συνδέονται μεταξύ τους και αν κυκλοφορεί ένας κατά συρροή δολοφόνος.

Τα πτώματα των γυναικών βρέθηκαν σε απόσταση 100 μιλίων το ένα από το άλλο στις άκρες των δρόμων, στα δάση ή σε απομονωμένες αγροτικές περιοχές από τον Φεβρουάριο έως τον περασμένο μήνα, ανέφερε το KGW8.

Πέντε διαφορετικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου ερευνούν τους θανάτους των γυναικών - και τουλάχιστον τρεις από τις υπηρεσίες δήλωσαν ότι συνεργάζονται με τις άλλες για να διαπιστώσουν αν οι υποθέσεις θα μπορούσαν να συνδέονται και να έχουν έναν και μόνο δράστη, σύμφωνα με αξιωματούχους και το τοπικό δημοσίευμα.

Τα θύματα
Στην πιο πρόσφατη υπόθεση, η 22χρονη Ashley Real βρέθηκε νεκρή σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο Eagle Creek στις 7 Μαΐου, αφότου την είδαν για τελευταία φορά σε ένα κέντρο διαμετακόμισης στα τέλη Μαρτίου.

Μια άλλη γυναίκα, η Joanna Speaks εξαφανίστηκε επίσης στα τέλη Μαρτίου και το πτώμα της βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της κομητείας Clark στις 8 Απριλίου. Πέθανε από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι και τον αυχένα, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Κλαρκ, το οποίο κήρυξε τον θάνατό της ανθρωποκτονία.

Η Speaks είναι η μόνη γυναίκα της οποίας η αιτία θανάτου έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές.

 

 

Η αδελφή της, Robyn Speaks, δήλωσε στο KGW8, ότι ανησυχεί για τον αριθμό των γυναικών στην περιοχή που εμφανίζονται νεκρές. «Δεν θέλω ποτέ να τρομάξω τον κόσμο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που πεθαίνουν με τρομακτικό ρυθμό», δήλωσε η Speaks.

«Εμείς ως οικογένεια, το συζητήσαμε, το μοιραστήκαμε, εξετάσαμε τις λεπτομέρειες», πρόσθεσε. «Μιλήσαμε με τους ντετέκτιβ για να δούμε αν υπάρχουν ομοιότητες».

Joanna Speaks

Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Κλακάμας, το οποίο ερευνά έναν από τους θανάτους, δήλωσε ότι οι ντετέκτιβ του εξετάζουν πιθανές συνδέσεις.

«Όπως κάνουμε με όλες τις έρευνες αυτής της φύσης, οι ντετέκτιβ μας παρακολουθούν κάθε στοιχείο σε αυτή την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων αρκετών πληροφοριών που έρχονται από το κοινό και σχολίων που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος στην εφημερίδα The Post. «Συνεργαζόμαστε με τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες μας για να καθορίσουμε αν υπάρχουν διασυνδέσεις μεταξύ αυτής της υπόθεσης στην κομητεία Clackamas και άλλων στην περιοχή».

Bridget Webster

Τα λείψανα της Bridget Webster ανακαλύφθηκαν στις 30 Απριλίου στην κομητεία Polk, δήλωσε ο τοπικός σερίφης. Μια εβδομάδα πριν από αυτή τη μακάβρια ανακάλυψη, το πτώμα της Charity Perry βρέθηκε στο Ainsworth State Park στις 24 Απριλίου. Η Perry είχε εξαφανιστεί στις αρχές Μαρτίου.

Charity Perry

Επίσης, στις 24 Απριλίου, το πτώμα μιας γυναίκας ιθαγενούς Αμερικανίδας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε κοντά στην Interstate 205 και τη Southeast Flavel Street στο Πόρτλαντ.

Kristin Smith

Λιγότερο από τρία μίλια μακριά, η Kristin Smith, 22 ετών, βρέθηκε νεκρή κοντά στην Southeast Deardorff Road και Flavel Street στο Πόρτλαντ στις 19 Φεβρουαρίου. Είχε εξαφανιστεί από τον Δεκέμβριο του 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ