Chiara Ferragni: Η διάσημη Ιταλίδα influencer & η 2 ετών κόρη της Βιτόρια, με πανομοιότυπο Couture σύνολο, στέλνουν μήνυμα (φωτό)

Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία της λατρεμένης μας fashion blogger

Η Ιταλίδα Influencer Chiara Ferragni έφερε στις 23 Μαρτίου 2021 στον κόσμο τη μικρή Vittoria, η οποία έχει κατακλύσει το δημοφιλή λογαριασμό της μαμάς της στο Instagram με τις πιο χαριτωμένες εικόνες.

Η Chiara είναι ξετρελαμένη με την κόρη της –και δεν το κρύβει.

Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger που δεν διστάζει να μοιραστεί με τα 29 εκατομμύρια followers της στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή ζωή, δεν έχει πάψει να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής Vittoria, αλλά και του γιου της Λεόνε , ο οποίος είναι πέντε ετών. 

 

 

 

 

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κλικ κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Εξάλλου, πώς μπορείς να μην κάνεις like σε μια τόσο γλυκιά εικόνα!

Πριν από λίγους μήνες , η διάσημη influencer, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με την γλυκιά κορούλα της να φοράει πανομοιότυπο, couture φόρεμα με την ίδια. 

 

 

Η φωτογραφία ξεπέρασε τα 2 εκατ. likes και όχι άδικα. Στην ανάρτηση έγραψε: '' Το κλουβί:

 

Ελευθερώνοντας τις νέες γενιές από τα στερεότυπα των φύλων στα οποία οι γυναίκες συχνά αισθάνονται εγκλωβισμένες. Αυτή είναι η ιδέα που θέλησε να εκπροσωπήσει η @mariagraziachiuri με αυτό το φόρεμα υψηλής ραπτικής του @dior που αποτελείται από μια ολόσωμη φόρμα από μια ολόσωμη φόρμα κεντημένη με στρας, και  μια φούστα από τούλι εμπνευσμένη από το έργο της Jana Sterbak.

Αυτό το φόρεμα αντιπροσωπεύει την ελπίδα να σπάσει τις συμβάσεις που επιβάλλει η πατριαρχία. Μια ελπίδα που εναποθέτουμε στα κορίτσια του σήμερα που θα γίνουν οι γυναίκες του αύριο. Αυτή είναι η ευχή μιας μητέρας προς το κοριτσάκι της, να μπορεί επιτέλους να φωνάξει Νίκη!''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ