32nd Athens Fashion Week: 3 μέρες απέμειναν για το λαμπερό show - Θα πραγματοποιηθεί στο "The Ellinikon Experience Park"

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εγκαίρως!

Η Athens Xclusive Designers Week (AXDW) είναι η επίσημη διεθνής εβδομάδα μόδας στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσιάζοντας κορυφαίους και σύγχρονους, Έλληνες σχεδιαστές μαζί με κορυφαίους διεθνείς σχεδιαστές μόδας και οίκους μόδας. Μέχρι σήμερα, η AXDW είχε την τιμή να φιλοξενεί τις επιδείξεις μόδας θρυλικών διεθνών οίκων μόδας όπως οι Zuhair Murad, Dsquared2, Escada, Cacharel, Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood, Guy Laroche, Krizia, Vivia Ferragamo, Barbara Bui, Francois & Marithe Girbaud.

Αυτή τη σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο The Ellinikon Experience Park 8-12 Ιουνίου.

Οι επιδείξεις μόδας σχεδιάζονται με κορυφαία πρότυπα παραγωγής της σειράς, που αντιστοιχούν στην ίδια κατάταξη με τις επίσημες εβδομάδες μόδας «Big Four» στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη. Κάθε σεζόν, η Athens Xclusive Designers Week είναι ένας προορισμός που επισκέποτονται συνολικά περισσότερα από 25.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών και διεθνών Τύπου και ΜΜΕ, αγοραστών μόδας, επαγγελματιών της μόδας και αποκλειστικών καλεσμένων. Προσωπικότητες όπως η Nicky Hilton, η Tara Reid και ο Boy George, μεταξύ άλλων, έχουν επισκεφτεί την AXDW.

Οι συνεργασίες της AXDW με διεθνείς οργανισμούς και τοπικές αρχές όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει μια ισχυρή βάση για πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις μόδας, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα της τοπικής βιομηχανίας, υποστηρίζοντας το έργο σημαντικών εγχώριων και ξένων σχεδιαστών. Επιτακτική αποστολή της AXDW είναι να προβάλει την Αθήνα ως σημαντική πολιτιστική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και ως ένα ετήσιο πρόγραμμα της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας που πρέπει να επισκεφθείτε. Η AXDW γιορτάζει τη μόδα με τον πιο μοναδικό και καινοτόμο τρόπο της.

Στοχεύει στην παρουσίαση ενός εκτενούς δημιουργικού προγράμματος για τη μόδα, τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν την εμπειρία ενός φεστιβάλ μόδας με δημιουργική αλληλεπίδραση. Από φιλανθρωπικά γκαλά και συναυλίες μόδας μέχρι εκθέσεις τέχνης και επιχειρηματικά φόρουμ, η AXDW είναι αποφασισμένη να κάνει κάθε εβδομάδα μόδας μια αξέχαστη, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία. Μόδα με συνείδηση! Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης της AXDW. Υποστηρίζοντας μια διαφορετική ΜΚΟ ή κοινωνικό σκοπό κάθε φορά, η AXDW έχει καταφέρει να δώσει στη μόδα μια «φωνή» για να διαδώσει σημαντικά μηνύματα με καινοτόμους τρόπους, είτε αφορά το περιβάλλον, τα παιδιά ή τις γυναίκες με καρκίνο, στόχος της AXDW είναι να κάνει τη διαφορά μέσω της μόδας.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, η AXDW έχει υποστηρίξει πολλές γνωστές ΜΚΟ όπως το Make a Wish Foundation, Women in Need και η εκστρατεία Pink Ribbon, καθώς και άλλους οργανισμούς που εστιάζουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος, ΜΚΟ που αγωνίζονται για άτομα με καρκίνο κ.λπ. Βασικοί στόχοι της AXDW είναι η υποστήριξη, η προώθηση και η επιβράβευση νέων ταλέντων και με περηφάνια ίδρυσε τον μοναδικό θεσμό στην Ελλάδα που απευθύνεται σε νέους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Αυτή είναι η έμπνευση πίσω από τον θεσμό των New Designers Awards που ιδρύθηκε αποκλειστικά από την AXDW.

Κάθε AXDW αφιερώνει μια μέρα για τους νέους σχεδιαστές της, οι οποίοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους και διαγωνίζονται για 3 σημαντικά βραβεία. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από αναγνωρισμένες προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας και τα μέσα ενημέρωσης και οι νικητές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά βραβεία που σχετίζονται με την επερχόμενη καριέρα τους. Με την ομάδα έμπειρων επαγγελματιών της μόδας σε διάφορους τομείς, την ισχυρή επιχειρηματική της ηθική και το πάθος της για τη μόδα, η AXDW εξελίσσεται συνεχώς για να αναβαθμίζει συνεχώς τα πρότυπά της και να συνεισφέρει ουσιαστικά στη βιομηχανία της μόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ