Bασίλισσα Λετίσια: Η απόλυτη θεά στο λευκό φόρεμά της - Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά (φωτό)

Δείτε την υπέροχη και καλοκαιρινή εμφάνισή της. 

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ήταν κομψή με ένα λευκό shirt dress καθώς συμμετείχε σε συνάντηση στη Μαδρίτη νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Η 50χρονη βασίλισσα εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς έφτασε στη συνάντηση του Ιδρύματος κατά της Εξάρτησης από τα Ναρκωτικά (FAD), η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Telefonica.

Η σύζυγος του Φελίπε VI προήδρευσε στη συνεδρίαση της FAD. Είναι επίτιμη πρόεδρος του ιδρύματος από το 2015, αφού παρέλαβε τη θέση της από τη πεθερά της, τη βασίλισσα Σοφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOOKS DE LA REINA LETIZIA? (@letiziareina_)

Η μονάρχης επέλεξε ένα όμορφο λευκό φόρεμα για την περίσταση, το οποίο είχε φουσκωτά μανίκια και δαντελένιες λεπτομέρειες κατά μήκος του, μ,ια λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

Συνδύασε το φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τέλεια το μαύρισμά της, με ένα ζευγάρι καφέ γόβες.

Όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, η μητέρα δύο παιδιών, είχε χαλαρές μπούκλες και make up σε γήινες αποχρώσεις. 

Κύρια αποστολή του FAD είναι η πρόληψη της χρήσης ναρκωτικών και άλλων επικίνδυνων συμπεριφορών που εμποδίζουν ή παρεμποδίζουν την ανάπτυξη των εφήβων, είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εθεάθη να συνομιλεί με τον πρόεδρο της οργάνωσης, Ignacio Bayon, πριν ποζάρει για μια φωτογραφία με άλλα μέλη του ιδρύματος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ