Η Σούζαν Μπόιλ, η ιδιαίτερη τραγουδίστρια με τους 19 εκατ. δίσκους έπαθε εγκεφαλικό - Η νέα της εμφάνιση στο "Βρετανία Έχεις Ταλέντο" (βίντεο)

Μία συγκινητική ιστορία...

Μία εμφάνιση έκπληξη πραγματοποίησε η τραγουδίστρια Σούζαν Μπόιλ, στο “Βρετανία Έχεις Ταλέντο” και αποκάλυψε πως πέρασε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό τον περασμένο Απρίλιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Ο θρύλος του βρετανικού σόου, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με την συμμετοχή της το 2009, σύμφωνα με την “Daily Mail”, ήταν αμφίβολο το αν θα καταφέρει να τραγουδήσει ξανά, μετά την επιδείνωση της υγείας της. Η Μπόιλ τελικά εμφανίστηκε ξανά στην σκηνή και ερμήνευσε το “I Dreamed A Dream” από τους “Άθλιους” με το καστ της παραγωγής του West End, τραγούδι με το οποίο είχε εμφανιστεί στην οντισιόν της το 2009 και είχε κάνει τους πάντες να ανατριχιάσουν.

«Αισθάνομαι υπέροχα, που είμαι εδώ. Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα, τον περασμένο Απρίλιο έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό και πάλεψα για να επιστρέψω στη σκηνή και το κατάφερα» ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, μετά το τέλος της ερμηνείας της.

Ο κριτής του σόου, Σάιμον Κάουελ είπε: «Σούζαν, σου χρωστάμε τόσα πολλά, ήξερα ότι δεν είσαι καλά, αλλά αν κάποιος επρόκειτο να επιστρέψει, θα ήσουν εσύ, δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα».

Η οντισιόν του 2009

Η Σούζαν Μάγκνταλεν Μπόιλ (Susan Magdalane Boyle) γεννήθηκε στις 1 Απριλίου 1961.

Είναι Σκοτσέζα τραγουδίστρια, η οποία έλαβε μεγάλη δημοσιότητα λόγω της συμμετοχής της στην τρίτη σεζόν του βρετανικού Britain's Got Talent, τραγουδώντας το "I Dreamed a Dream", από το μιούζικαλ Οι Άθλιοι. Ωστόσο, η ενασχόληση της με τη μουσική ξεκίνησε επαγγελματικά τη δεκαετία του 1990. Περί το 2012, η Μπόιλ διαγνώστηκε με σύνδρομο άσπεργκερ.

Το Boyle δόθηκε στην τραγουδίστρια ως παρατσούκλι μετά τις μαθησιακές δυσκολίες που παρατηρήθηκε ότι έχει. Όταν ήταν σε παιδική ηλικία είχε διαγνωστεί, λανθασμένα όπως αποδείχτηκε, ότι πάσχει από εγκεφαλική βλάβη.

Σε όλη την παιδική της ηλικία πέρασε με την «ρετσινιά» ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

«Πίστευα πάντα ότι ήμουν κατώτερη από τους άλλους. Ένιωθα άδεια χωρίς φίλους και με κανέναν να με κατανοεί. Μέχρι που επισκέφτηκα έναν Σκωτσέζο γιατρό ο οποίος μου αποκάλυψε ότι πάσχω από σύνδρομο Asperger.»

Διαβάστε ακόμη: Σούζαν Μπόιλ: ''Έκανα έρωτα για πρώτη φορά στα 53 και πάω για γάμο''

Η συγκεκριμένη νόσος είναι ένα είδος αυτισμού όπου οι ασθενείς δεν μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα με τους υπόλοιπους και δεν δημιουργεί εύκολα κοινωνικές σχέσεις.



«Τώρα είμαι πολύ πιο άνετα με τον εαυτό μου. Είναι μια κατάσταση με την οποία έμαθα να ζω και τώρα πια την έχω δεχτεί.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ