Νίκος Τσάκος - Σήλια Κριθαριώτη: Το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή στο Μαρόκο - Ποιοι ήταν οι glam καλεσμένοι (φωτό)

Να τον χαίρονται τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Στο Μαρόκο γιόρτασε ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος τα γενέθλιά του, παρέα φυσικά με τη σύζυγό του, Σήλια Κριθαριώτη, με την οποία είχαν οργανώσει μαζί ένα υπέροχο ταξίδι για τους φίλους τους, για να γιορτάσουν την περίσταση.

Η οικογένεια Τσάκου οικογενειακώς, ο Νίκος Τσάκος, η Σήλια Κριθαριώτη και τα τρία τους παιδιά, Παναγιώτης, Ελισάβετ και Ειρήνη, βρέθηκαν στο Μαρόκο παρέα με καλούς τους φίλους όπως η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, η Καλομοίρα, ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος, ο Γιώργος Ντάβλας, η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της, η Μαρίνα Βερνίκου και άλλοι, οι οποίοι -εκτός από το να απολαύσουν τη διαμονή τους στο εξωτικό Μαρακές- διασκέδασαν παρέα σε υπέροχα ξενοδοχεία και εστιατόρια της πόλης.

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη εύχεται χρόνια πολλά στον σύζυγό της Νίκο Τσάκο: «Για την αγάπη μου, τον πατέρα των παιδιών μου» (φωτό)

Τα stories, φυσικά, πήραν φωτιά, με τους καλεσμένους του ζεύγους να πλημμυρίζουν τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από το διήμερο στο Μαρακές, που περιελάμβανε τρομερά δείπνα με εξωτική διακόσμηση, καθαρά ελληνικό γλέντι με λουλούδια και σπάσιμο πιάτων, αλκοόλ και πολύ χορό.

Πρωταγωνιστές τα παιδιά του ζευγαριού που διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τις μικρότερες, Ελισάβετ και Ειρήνη, να φορούν δημιουργίες της μητέρας τους Σήλιας Κριθαριώτη και να εντυπωσιάζουν, να χορεύουν και να τραγουδούν.

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη σε μια σπάνια φωτό με τον άντρα της Νίκο Τσάκο & τον 19χρονο γιο τους - «Σας ευχαριστώ για την έκπληξη»

Δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη φορούσαν και οι καλεσμένες, με πρώτη από όλες τη Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και την Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία φόρεσε μια δημιουργία που χαρακτήρισε το ομορφότερο φόρεμα που έχει φορέσει στη ζωή της. Στο ταξίδι αυτό τη συνόδευσε η επίσης υπέρκομψη μητέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ