Lilly Collins: Γιορτάζει την κολλητή & συμπρωταγωνίστριά της στο Emily in Paris - ''Δεν θα μπορούσα να σε αγαπώ περισσότερο''

Γνωρίστηκαν σε γυρίσματα δουλειάς και από τότε είναι αχώριστες....

Για τη Lily Collins και την Ashley Park, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Οι συμπρωταγωνίστριες του Emily in Paris (και πλέον κολλητές φίλες) είχαν κάποιους κοινούς γνωστούς, αλλά  δεν είχαν συναντηθεί στην πραγματικότητα μέχρι την πρώτη τους κωμωδία, το Darren Star στο Netflix το 2019.

Οι δρόμοι τους θα ξανά συναντιόντουσαν λίγο αργότερο στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, η Έμιλι στο Παρίσι. 

Αμέσως έγιναν φίλες. Η Κόλινς είχε μεγαλύτερη εμπειρία στον κλάδο, οπότε ήταν σε θέση να καθοδηγήσει την Παρκ σε ορισμένες πτυχές της εργασίας.

Η αγαπημένη σε όλους Lilly Collins, ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες φωτογραφίες με την φίλη της, η οποία είχε τα γενέθλιά της. 

Στην λεζάντα έγραψε ένα συγκηνιτικό κείμενο. ''Δεν θα μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο @ashleyparklady. Δεν ξέρω τι έκανα για να αξίζω μια φιλία και μια αδελφή σαν τη δική σου, αλλά θα την κρατήσω για πάντα, όπως σε αυτές τις τέλεια αποτυπωμένες φωτογραφίες.

Σ' αγαπώ τόσο τρελά και είμαι γελοία περήφανη για σένα. Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά!! Ανυπομονώ να δω τι περιπέτειες θα μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά. Αν μοιάζει με την προηγούμενη, θα είναι μια απόλαυση!''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ