Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Αν και οι πρώτες πρωινές ώρες που σχηματίζεται η αντίθεση Σελήνης-Άρη θα έχουν μια σχετική ένταση, στην πορεία η μέρα βελτιώνεται αισθητά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί μεγαλύτερη εξωστρέφεια και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Η όψη αυτή ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας.

Η Σελήνη μάλιστα επειδή θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, τον Υδροχόο, κάνει τη μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. 

ΚΡΙΟ

Στο μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης κυριαρχεί το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο προς τον Ήλιο στους Διδύμους κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα.

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα ευνοούν ιδιαίτερα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον εργασιακό τομέα προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Υδροχόο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Βέβαια θα είναι και μια έντονη σε επικοινωνιακό επίπεδο ημέρα είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά e-mails, σε προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, παρουσιάσεις, επαφές και επαγγελματικά ραντεβού, είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ