O Πρίγκιπας Johann-Wenzel του Λίχτενσταϊν παντρεύτηκε στην Βιέννη - H εκπληκτική τελετή και το ονειρικό φόρεμα της νύφης (φωτό)

Ποιοι βρέθηκαν στον γάμο...

Ο πρίγκιπας Johann-Wenzel του Λιχτενστάιν παντρεύτηκε την κόμισσα Felicitas von Hartig, σε μια πολυτελή θρησκευτική τελετή στη Βιέννη.

Ο γιος της πριγκίπισσας Μαρίας του Λιχτενστάιν και του πρίγκιπα Γκουντακάρ του Λιχτενστάιν, 30 ετών, και η κόρη του κόμη Lukas von Hartig και της Claudia Toperczer, 29 ετών, φέρεται να παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Απρίλιο στο Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν, ενώ τώρα ακολούθησε και η θρησκευτική τελετή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royals Without Throne (@royals_without_throne)

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, επειδή το ζευγάρι ζει και εργάζεται εκεί. 

 

 

Καλεσμένοι στη λαμπερή εκδήλωση ήταν ο πρίγκιπας Sébastien του Λουξεμβούργου και ο Heinrich Donatus, κληρονομικός πρίγκιπας του Schaumburg-Lippe.

Για την περίσταση, η νύφη, η οποία εργάζεται για το αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών, φόρεσε ένα ονειρικό νυφικό από την ισπανική μάρκα Jesus Peiro.

 

 

Το φόρεμα της νύφης αποτελείται στην ουσία από τρία κομμάτια. Την φούστα, το τοπ και τα μανίκια, αναφέρει η Daily Mail.

Προσθέτοντας λίγη λάμψη στο λευκό σύνολό της, η λαμπερή νύφη επέλεξε ένα λεπτό ασημένιο κολιέ και κομψά διαμαντένια σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Ιnstagram/comtedeparis

Η νύφη κρατούσε μια ανθοδέσμη με ζωηρά κόκκινα και λευκά λουλούδια, που ταίριαζε με το κόκκινο γιλέκο του συζύγου της.

 

Ο σύζυγός της - ο οποίος εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον πατέρα του - επέλεξε μια γαλάζια γραβάτα με το κοστούμι του, κόκκινο γιλέκο και λευκό πουκάμισο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ