Μαριάνα Βαρελά: Στο πλευρό της σύζυγό της στην αποφοίτησή της - ''Η όμορφη πριγκίπισσά μου αποφοίτησε, είμαι τόσο περήφανη για σένα''

Δύο καλλονές είς σάρκα μίαν....

Μετά από έναν χρόνο αποχής από τις σπουδές της, η Φαμπιόλα Βαλεντίν πήρε το πτυχίο της και η σύζυγός της, Μαριάνα Βαρελά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την αποφοίτησή της.

Η 26χρονη Βαρελά, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της, από τη μέρα της αποφοίτησης της 22χρονης συζύγου της και συνόδευσε τη λεζάντα με ένα μήνυμα.

Τα δύο μοντέλα ποζάρουν αγκαλιασμένα και χαμογελαστά, μαζί με το πτυχίο της Βαλεντίν.

352414483_920429762523071_642082491870400074_n352865450_1395153791029397_8738544310776252372_n

Η Μαριάνα Βαρελά έγραψε στη δημοσίευσή της:

«Η όμορφη πριγκίπισσά μου αποφοίτησε χθες το βράδυ. Το τελευταίο της εξάμηνο, αποφάσισε να το τελειώσει μετά από 1 χρόνο απουσίας από το πανεπιστήμιο και είδα τη δύναμή της, παρά το γεγονός ότι ήταν το εξάμηνο με τα περισσότερα μαθήματα σε όλο το πρόγραμμα σπουδών της... ήταν αποφασισμένη να τελειώσει το πτυχίο της. Αφού είδε τις φίλες της να αποφοιτούν 1 χρόνο νωρίτερα και ήθελε να είναι εκεί και αφού τελείωσε μια από τις τελευταίες εργασίες της, μηδενίστηκε λίγες ώρες πριν την υποβολή και έπρεπε να την ξανακάνει από την αρχή, μεταξύ χιλιάδων άλλων πραγμάτων.... Αποφοίτησες αγάπη μου.

Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είσαι η καλύτερη».

Δείτε επίσης: Δύο καλλονές είς σάρκα μίαν: Η Μις Αργεντινή παντρεύτηκε την Μις Πουέρτο Ρίκο - Η Μαριάνα Βαρελά & η Φαμπιόλα Βαλεντίν αποκάλυψαν την σχέση τους (βίντεο)

Ο γάμος τους

Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο, αποκάλυψαν ότι εδώ και δύο χρόνια είναι σε σχέση, αλλά και ότι παντρεύτηκαν κρυφά

Η 26χρονη Μαριάνα Βαρελά (Αργεντινή) και η 22χροχνη Φαμπιόλα Βαλεντίν (Πουέρτο Ρίκο) συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020, στον διαγωνισμό Miss Grand International, στον οποίο και συμμετείχαν.

 

Ωστόσο οι δύο γυναίκες, είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον δεσμό τους επτασφράγιστο μυστικόΑυτό μέχρι πριν λίγες μόλις ημέρες, όποτε και δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε διάφορες στιγμές της σχέσης τους, αλλά και την πρόταση γάμου που έκανε η Φαμπιόλα στην καλή της.

Το μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο έχει 108 χιλιάδες και η αγαπημένη της μετρά 135 χιλιάδες followers.Ήδη το κλιπ που μοιράστηκαν έχει συγκεντρώσει  πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές σε τρεις ημέρες!

 

«Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε μυστική τη σχέση μας μέχρι σήμερα, ανοίξαμε τις πόρτες σε όλους εσάς για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 28/10/2022» διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση.

Το σύντομο κλιπ ξεκινά με εικόνες από τα ταξίδια που έχουν κάνει μαζί και στη συνέχεια βλέπουμε τη νύχτα όπου αρραβωνιάστηκαν. Μπαλόνια που σχημάτιζαν την φράση «Marry Me» είχαν  τοποθετηθεί μπροστά από το παράθυρο, ενώ στην συνέχεια η Φαμπιόλα περνά το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Μαριάνα.

 

 

Το βίντεο κλείνει με τον γάμο του ζευγαριού που έγινε στις 28 Οκτωβρίου. Η Φαμπιόλα φορούσε ένα λευκό, μίνι coat dress με κρόσσια, ενώ η γυναίκα της ένα λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ