Παιδόφιλος έστελνε χυδαία μηνύματα σε 14χρονη: Το είπε στον πατέρα της και αυτός τον έκανε "μαύρο" στο ξύλο - Πώς τον παγίδευσε (φωτό & βίντεο)

Το κορίτσι σε συνενόηση με τους γονείς του έκλεισαν ραντεβού στην Ομόνοια, όπου ο πατέρας γνωστός επιχειρηματίας μεγάλου νυχτερινού κέντρου τον ξυκοκόπησε

Τα χυδαία μηνύματα του 63χρονου στο κορίτσι και η οργισμένη αντίδραση του πατέρα της 14χρονης

 ψύχραιμη αντιμετωπίσει της κατάστασης και παρά το πρώτο σοκ, από τους τους γονείς του κοριτσιού που επιχείρησε να αποπλανήσει 63χρονος οδήγησε στην σύλληψη του παιδόφιλου στην Ομόνοια.

Μάλιστα ο πατέρας της 14χρονης, που είναι γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλο κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας, έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον 63χρονο αλλά και τα χυδαία μηνύματα που είχε στείλει στην κόρη του.

Στόχος του όπως λέει είναι να δουν το πρόσωπο του και άλλα κορίτσια, που τυχόν έχουν πέσει θύματα του, ώστε να μιλήσουν, όπως έκανε η 14χρονη κόρη του.

Τα χυδαία μηνύματα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το βράδυ της Πέμπτης (8/6) η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφία γυναίκας να συνουσιάζεται.

Το κορίτσι που ήταν μαζί με μια φίλη της νόμισαν ότι ήταν πλάκα από τους συμμαθητές τους και προσπαθώντας να δει αν είναι γνωστός ο τηλεφωνικός αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα το κάλεσαν κατά λάθος.

 

Ο 63χρονος έχοντας το τηλέφωνο της 14χρονης την επόμενη ημέρα την κάλεσε λέγοντας της με χυδαίο τρόπο ότι θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο παιδόφιλος δεν σταμάτησε εκεί και μετά λίγες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στο κορίτσι γράφοντας «Έλα» μαζί με μια χυδαία φωτογραφία ανδρικού μορίου.

Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του για τα χυδαία μηνύματα. Μάλιστα η μητέρα της κάλεσε τον 63χρονο στο τηλέφωνο λέγοντας του τι θέλει με ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο 63χρονος έκλεισε το τηλέφωνο και λίγο αργότερα, έστειλε εκ νέου μήνυμα στο κορίτσι απολογούμενος ότι οι φωτογραφίες δεν προοριζόταν για εκείνη.

Η παγίδα στον παιδόφιλο

Οι γονείς του παιδιού δεν άφησαν το θέμα να περάσει έτσι. Έβαλαν την 14χρονη να στείλει μήνυμα στον 63χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί τοι στις 14.30 στην περιοχή της Ομόνοιας.

Παράλληλα ενημέρωσαν την Αστυνομία για το σημείο συνάντησης.

Ο 63χρονος εμφανίστηκε στο ραντεβού αλλά έπεσε στα χέρια του πατέρα της 14χρονης ο οποίος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Στο βίντεο που ανέβασε ο πατέρας της 14χρονης εμφανίζεται ο 63χρονος με αίματα στο στόμα και χτυπήματα στο πρόσωπο. Ακούγονται φωνές να του λένε «εδώ ο ανώμαλος, σε 13 χρονών κορίτσι;» και αυτός να απαντά «δεν είμαι ανώμαλος, αν δεν ξέρω την ηλικία…». Επίσης φαίνεται να δέχεται και μια κλωτσιά στα πλευρά.

Οι καταγγελίες του πατέρα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας του κοριτσιού, ο 63χρονος είχε προσεγγίσει και άλλα κορίτσια. Μάλιστα όπως λέει υποσχόταν στα κορίτσια ότι θα τους έδινε ότι ήθελαν ενώ πάνω του όταν συνελήφθη βρέθηκαν 600 ευρώ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ