Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κορούλα της έγινε 9 ετών - Οι τρυφερές ευχές & η ... φρουτένια τούρτα! (φωτό)

Μία ιδιαίτερη τούρτα για τη μικρή της

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την οικογένειά της.

Η μικρότερη κόρη της, η Μαίρη είχε γενέθλια. Γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 2014 με καισαρική, ζύγιζε 2.820 γραμμάρια και πήρε το όνομα της μητέρας του συζύγου της, Θέμη Σοφού.

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακή απόδραση στη Σύμη - Οι τρυφερές στιγμές & το τάμα που εκπλήρωσε (φωτό)

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στη Μαιρούλα. Δημοσίευσε λοιπόν στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της, γράφοντας:

«Σήμερα το μικρό μας κοριτσάκι έχει τα γενέθλιά του. Η Μαιρούλα μας έγινε εννέα ετών. Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια. Γι αυτό ας τα περνάμε με αγάπη δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις!».

Η τούρτα γενεθλίων της Μαίρης

Η τούρτα που έσβησε η Μαίρη στο σπίτι ήταν εντυπωσιακή και πρωτότυπη. Δεν είχε ως θέμα κάποια αγαπημένη ηρωίδα ή κάτι αντiστοιχο, ήταν όμως πολύχρωμη, φρουτένια και λουλουδένια.

Μια τούρτα άκρως καλοκαιρινή με...καρπούζι, φράουλες, ομπρελίτσες.

Η πρωτότοκη κόρη

Η μεγαλύτερη κόρη της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού γεννήθηκε τον Μάιο του 2013 και τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 10! Η διαφορά μόλις ενός έτους με την αδελφή της συχνά γίνεται αφορμή να τις περνάνε ακόμα και για δίδυμες ( ειδικά όταν ήταν μικρότερες) καθώς έχουν παρόμοιο στιλ.

stamatina.jpg

Η Μαίρη και η Νάγια είναι πολύ δεμένες και κάνουν πολλά πράγματα μαζί ενώ έχουν αδυναμία στον μικρό τους αδελφό, Γιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ