Tony Awards 2023: Oι πιο καλοντυμένες stars της βραδιάς - Τι φόρεσαν οι Jessica Chastain , Lea Michele & Anna Wintour

Οι καλύτερες εμφανίσεις στα βραβεία...

Σικάτες εμφανίσεις στα 76α ετήσια βραβεία Tony που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο United Palace Theater της Νέας Υόρκης.

Τουαλέτες που έφεραν λίγη από την αίγλη του παλιού Hollywood, αιθέρια φορέματα και κομψά σύνολα είναι μερικά από τα όσα είδαμε στο χαλί των βραβείων, που αναγνωρίζουν επιτεύγματα στο χώρο του θεάτρου του Μπρόντγουεϊ.

 

 

 

 

Για όσους δεν γνωρίζουν τα Βραβεία απονέμονται από το American Theatre Wing και το The Broadway League σε μία ετήσια τελετή στη Νέα Υόρκη για παραγωγές και εμφανίσεις του Μπρόντγουεϊ, ενώ ένα βραβείο απονέμεται για θέατρο της περιφέρειας.

 

 

 

 

Έχουν πάρει το όνομά τους από την Αντουανέτ Πέρι, η οποία ήταν συνιδρυτής του Αμερικανικού Θεατρικού Συνδέσμου (American Theatre Wing).

Ας δούμε τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς 

Η Jessica Chastain εντυπωσίασε με custom bold yellow cape gown του οίκου Gucci σε υπέροχη κίτρινη απόχρωση με cape effect.

 

 

H Lupita Nyong’o έκανε μία τολμηρή εμφάνιση με  silver bodysuit  της Misha Japanawala που έμοιαζε με γλυπτό και βεβαίως τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Tο συνδύασε με ένα κομψό βελούδινο σακάκι και μαύρο παντελόνι, ασημένια αξεσουάρ και διαμαντένια σκουλαρίκια. Στο κεφάλι της έκανε ένα εντυπωσιακό τατουάζ henna δια χειρός Sabeen Marghoob.

 

Η Anna Wintour με maxi sequin φόρεμα του οίκου Valentino.

 

 

H Jodie Comer επέλεξε μία chic maxi strapless gown του σχεδιαστή Thome Browne.

Η Τζόντι Κόμερ (Jodie Comer) πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο Tony στη συλλογή της. Στα 76α ετήσια βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στο «United Palace» της Ν. Υόρκης η ηθοποιός κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ερμηνείας Α΄ γυναικείου ρόλου για το θεατρικό έργο «Prima Facie», ανάμεσα στην βραβευμένη με Όσκαρ Τζέσικα Τσάστεϊν(A Doll's House), την Τζέσικα Χεκτ(Summer, 1976) και την Όντρα ΜακΝτόναλντ(Ohio State Murders).

Στον μονόλογο διάρκειας 100 λεπτών η Κόμερ υποδύεται τη δικηγόρο Tessa Ensler που υπερασπίζεται πελάτες που κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση μέχρι τη στιγμή που ίδια πέφτει θύμα βιασμού.

 

 

 

H Lea Michele φόρεσε ένα maxi floral φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση που της πήγαινε πολύ και το συνδύασε με pearl σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ