Treat Williams: Nεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος Αμερικανός ηθοποιός - Χτύπησε με την μοτοσικλέτα του (φωτό - βίντεο)

Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε δρόμο του Βερμόντ.

Ο Treat Williams, πρωταγωνιστής του Everwood και του Hair, πέθανε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα. Ήταν 71 ετών.

Ο θάνατος του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε στο PEOPLE το βράδυ της Δευτέρας από τον επί 15 χρόνια ατζέντη του, Barry McPherson.

 

"Σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα. Έκανε στορφή και ένα αυτοκίνητο τον έκοψε", λέει ο McPherson. "Είμαι συντετριμμένος. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος"

Οι κινηματογραφιστές τον λάτρευαν. Ήταν η καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970",είπε ο McPherson. "Ήταν πραγματικά περήφανος για την απόδοσή του φέτος.. Είχε μια ισορροπημένη καριέρα".

 

 

 

 

 

 

Ο Jacob Gribble, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Dorset, Vermont, λέει στο PEOPLE ότι το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα γύρω στις 5 μ. μ. στον αυτοκινητόδρομο 30 από το Long Trail Auto κοντά στο Dorset, Vermont.

Σύμφωνα με τον Gribble, στο περιστατικό ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του Williams. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριβε και δεν είδε τη μοτοσικλέτα. Ο Gribble λέει ότι ο μοτοσικλετιστής ήταν το μόνο άτομο που τραυματίστηκε και κλήθηκε ελικόπτερο της LifeNet για να τον μεταφέρει αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

 

Η μακρόχρονη καριέρα του ηθοποιού χρονολογείται από το 1975, όταν έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο θρίλερ Deadly Hero. Από εκεί και πέρα, άρχισε να αναλαμβάνει περισσότερους κινηματογραφικούς ρόλους, μεταξύ των οποίων τα The Ritz και The Eagle Has Landed του 1976.

 

 

 

Το 1979, η καριέρα του Γουίλιαμς έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν πρωταγωνίστησε ως Τζορτζ Μπέργκερ στην ταινία Hair, η οποία βασίστηκε στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Ο ρόλος αυτός του χάρισε τελικά την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ως νέος αστέρας της χρονιάς - ηθοποιός. Αργότερα κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε δραματική ταινία για τον ρόλο του στην ταινία Prince of the City του 1981.

 

Το 2002, άρχισε να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Andrew "Andy" Brown στη σειρά Everwood του The WB. Πρωταγωνίστησε στη σειρά και για τις τέσσερις σεζόν και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο SAG για εξαιρετική ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό σε δραματική σειρά το 2003-04.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ