Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Σελήνη και σήμερα θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Ταύρο - Πολλά απρόοπτα μέσα στη μέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Πέμπτη είναι από τις πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Ταύρο και θα συναντήσει τον Ουρανό δημιουργώντας απρόοπτα μέσα στη μέρα, αλλά η όψη που δεσπόζει στη διάρκεια της είναι το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες στην επικοινωνία, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει ή να μας στενοχωρεί. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 7η μοίρα. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα έχουμε μια παραγωγική μέρα ή ότι δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια, να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε περισσότερο άγχος για ό,τι καινούριο έχετε να ξεκινήσετε στο επόμενο διάστημα και να μην έχετε κέφια για πολλά. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αν δεν το θέλετε. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς! Ενδεχομένως να σας βγαίνει και μια κούραση μεγαλύτερη από υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνατε στο προηγούμενο διάστημα. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στην οδήγηση και φυσικά να είστε πιο υπομονετικοί στις επαφές σας με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που μπορεί να δημιουργεί στρες αλλά και θυμό, εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε με διπλωματία, αλλά ευθέως να το διαχειριστείτε. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη, είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Ακόμη, ίσως μια ιδέα που θεωρείτε εσείς πολύ καλή να μην τυχαίνει της αποδοχής που περιμένατε. Ευτυχώς ό,τι κι αν συμβαίνει είναι παροδικό. Προσέξτε περισσότερο και σε οικονομικά θέματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ