Kate Middleton: Η νέα της εμφάνιση με υπέροχο πράσινο shirt dress - Επισκέφθηκε μωράκια & παιδάκια σε ίδρυμα (φωτό)

To απίθανο φόρεμα που επέλεξε! 

Η Κέιτ Μίντλετον μαθαίνει πώς τα μωρά αλληλεπιδρούν με τον κόσμο γύρω τους - και διασφαλίζει ότι θα έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, πέρασε το πρωί της Πέμπτης στο Nuneaton, στα Midlands της Αγγλίας, όπου μίλησε με επαγγελματίες υγείας και οικογένειες για την υποστήριξη που λαμβάνουν κατά τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση ενός μωρού.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Kate Middleton: Δείτε τα σούπερ μοντέρνα, σπορ, καναδέζικα ρούχα που φοράει & τα trendy Sweaty Betty - ακριβά όμως ... (φωτό)

Οι επισκέπτες υγείας είναι οι επαγγελματίες που οι οικογένειες βλέπουν περισσότερο κατά τους πρώτους μήνες και χρόνια της ζωής των παιδιών τους.

 

 

 

Οι επισκέπτες υγείας που γνώρισε η Kate συμμετέχουν σε μια πρωτοποριακή μελέτη πεδίου - που υποστηρίζεται από το Royal Foundation Centre for Early Childhood - η οποία έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει το επάγγελμα να προάγει την ευημερία των βρεφών καθώς και την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη.

 

Το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία χορήγησε επιχορήγηση ύψους 64. 000 δολαρίων (50. 000 λιρών) για τη μελέτη, η οποία θα αξιολογήσει τη χρήση της κλίμακας Alarm Distress Baby Scale (ADBB) που υποστηρίζει τις σχέσεις γονέων-βρέφους και την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

 

 

Για την επίσκεψη η Κέιτ επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο shirt dress ως τους αστραγάλους και λευκές γόβες από Jimmy Choo.  Άφησε τα μαλλιά της κάτω , ενώ δε φόρεσε πολλά αξεσουάρ. 

Όσο για το μακιγιάζ της, ήταν διακριτικό όπως πάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ