Για πρώτη φορά αποκλειστικές εκπτώσεις στο WHAT’S UP για παραγγελία φαγητού από το BOX

Καθημερινά οι χρήστες WHAT’S UP κερδίζουν άμεσα 2€ έκπτωση σε κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ, σε χιλιάδες καταστήματα εστίασης πανελλαδικά

Συνεχόμενες εκπτώσεις 2€ σε χιλιάδες καταστήματα φαγητού και καφέ σε όλη την Ελλάδα έχουν οι χρήστες του WHAT’S UP που παραγγέλνουν στο ΒΟΧ. Καθημερινά, μέσα από το κινητό τους οι χρήστες του WHAT’S UP με κάθε παραγγελία στα συνεργαζόμενα καταστήματα του ΒΟΧ, και όσες φορές το επιθυμούν, παίρνουν 2€ πιο φθηνά το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Η διαδικασία για να πάρουν την έκπτωση είναι πολύ εύκολη. Μπαίνοντας απλά στο WHAT’S UP app οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν την τοποθεσία τους, βλέπουν τα καταστήματα που τους εξυπηρετούν και συμμετέχουν στην προσφορά. Στη συνέχεια, επιλέγοντας το κατάστημα που θέλουν, δρομολογούνται απ’ ευθείας στο ΒΟΧ app για να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους με την έκπτωση να είναι προεπιλεγμένη στο καλάθι τους.

Mε χιλιάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, όπως μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις, οι χρήστες του WHAT’S UP θα βρουν στο BOX, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες για να παραγγείλουν αυτό που επιθυμούν. Η πλατφόρμα του ΒΟΧ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες περιοχές και νέες κατηγορίες προϊόντων. Παράλληλα, οι χρήστες του WHAT’S UP σε κάθε παραγγελία στο ΒΟΧ επωφελούνται διπλά: μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την έκπτωση των 2€ και να κερδίζουν πόντους και GB στις παραγγελίες τους.

Το WHAT’S UP app φέρνει συνεχώς νέες δυνατότητες στους χρήστες του. Μέσα από το κινητό τους, με μερικά μόνο κλικ, οι χρήστες του WHAT’S UP μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα και να διαχειρίζονται εύκολα το πακέτο τους, όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα μπορούν να διεκδικήσουν προσκλήσεις για ταξίδια, συναυλίες, κινηματογραφικές πρεμιέρες, αλλά και να απολαύσουν μοναδικές προσφορές, τώρα και στο food delivery.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ