Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων - Ευελιξία και επινοητικότητα είναι η μόνο λύση!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη έχει προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής η Νέα Σελήνη του Ιουνίου. Όμως ο κυβερνήτης της Σελήνης, ο Ερμής, μόλις έχει σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη των περιορισμών τον Κρόνο και σήμερα η Σελήνη θα πραγματοποιήσει με τη σειρά της επίσης σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο ενεργοποιώντας ακόμη μια μέρα την ίδια όψη. Αν παρομοιάσουμε τον Κρόνο με ένα τοίχο που ορθώνεται μπροστά μας ως εμπόδιο στο να προχωρήσουμε, να αναλάβουμε δράση, να κάνουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας πραγματικότητα, πρέπει να βρούμε τρόπο να τον περάσουμε χωρίς να «σπάσουμε» το κεφάλι μας. Άρα όπως καταλαβαίνετε μόνο η ευελιξία και η επινοητικότητα μας είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρεθούν στον δρόμο μας σήμερα και γενικότερα αυτές τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Κάτι ακόμη που βοηθά είναι ο ρεαλισμός. Αυτό απαιτεί ο Κρόνος, να πατάμε τα πόδια μας στη γη, να αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις συνθήκες γύρω μας και να μην ονειροβατούμε ή να είμαστε υπεραισιόδοξοι ότι χωρίς τη δική μας συμμετοχή και προσπάθεια κάτι θα αλλάξει μαγικά από μόνο του. Το βασικότερο όπλο για να ξεπεράσουμε την επιρροή αυτή είναι η υπομονή, καθώς οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα μας δημιουργούν στρες. Το βράδυ είναι πολύ πιο άνετο, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα και προσφέρεται για εξόδους, για χαλαρές επαφές και πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Ιουνίου την Κυριακή. Σήμερα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο ενεργοποιώντας ακόμη μια μέρα το χθεσινό τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να δημιουργεί κάποια εμπόδια στην επικοινωνία ή μπορεί να περιορίζει τις μετακινήσεις ή τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια καινούρια αρχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, μπορεί τώρα να παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες ή ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν σας το επιτρέπει. Ίσως όμως σας δίνεται ο απαραίτητος χρόνος έτσι να δείτε καλύτερα και στη λεπτομέρεια της τη στρατηγική σας και να κάνετε τις τροποποιήσεις σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείτε. Μπορεί να μην έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ή όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Ακόμη προσέξτε επαφές με στενούς συγγενείς αλλά και την οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο. Πολύ πιο ευχάριστο το βράδυ με το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης για μια έξοδο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Ιουνίου την Κυριακή. Σήμερα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο ενεργοποιώντας ακόμη μια μέρα το χθεσινό τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Το τετράγωνο αυτό μπορεί να το νιώσετε ιδιαίτερα περιοριστικό κυρίως σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Κάποιος στόχος σας πιθανώς αυτή τη στιγμή να μην προχωρά ή να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε ή μπορεί να νιώθετε ότι οι συνθήκες ανακόπτουν την πρόοδο σας. Δεν είναι ανάγκη όμως ούτε να πανικοβάλλεστε ούτε να απογοητεύεστε, γιατί μιλάμε για μια προσωρινή κατάσταση. Οι βιαστικές αποφάσεις είναι αυτές που μπορεί να κάνουν ζημιά με τις όψεις του Κρόνου. Πάρτε τον χρόνο σας λοιπόν, ηρεμήστε, δείτε πώς εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίζουν πολύ, αλλά αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις, δεσμευτικές αποφάσεις και κυρίως σημαντικά έξοδα μέχρι την άλλη εβδομάδα. Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ