Alaina Marie Scott: Παντρεύτηκε η κόρη του Eminem - Άφαντος ο ράπερ στο γάμο ... έλειπε ή κρυβόταν; (φωτό - βίντεο)

Ίσως ήθελε να κρατήσει χαμηλό προφίλ ...

Την Παρασκευή, η μεγαλύτερη κόρη του ράπερ Eminem, Alaina Marie Scott, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό της, Matt Moeller. Ο γάμος έγινε σε έναν μεγάλο, κομψό κήπο στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, με 125 καλεσμένους να δίνουν το παρών, όπως αναφέρει το Page Six.

Η Scott μοιράστηκε εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη μεγάλη μέρα. «9 Ιουνίου 2023 απλά μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου», έγραψε στο Instagram κάτω από μια σειρά από επτά φωτογραφίες από την εκδήλωση. «Σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη, η ψυχή μου θα βρίσκει πάντα τη δική σου». Η ανάρτηση είχε λάβει για την ώρα πάνω από 23.000 likes.

Οι περισσότεροι από τους 90.000 followers της Scott είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο στο οποίο η 30χρονη έδειχνε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Ο Eminem δεν φαίνεται πουθενά στις γαμήλιες φωτογραφίες
Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Scott, φαίνεται να ζει την ξεχωριστή ημέρα με φίλους και οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της Hailie Jade, της μικρότερης αδελφής της, η οποία ήταν κουμπάρα στην εκδήλωση. Ωστόσο, ένα πρόσωπο που λάμπει δια της απουσίας του από τις εικόνες είναι ο πατέρας της νύφης.

Το Page Six προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του Eminem για να επιβεβαιώσει αν ήταν ή όχι στο γάμο της κόρης του, αλλά δεν απάντησαν αμέσως στο μέσο ενημέρωσης.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπαν ότι ο καλλιτέχνης απλώς κρατούσε χαμηλό προφίλ στην εκδήλωση, για να μην αποσπάσει την προσοχή από τη νύφη και τον γαμπρό.

Πόσα παιδιά έχει ο Eminem;
Η Alaina Marie Scott υιοθετήθηκε από τον Eminem το 2000 λόγω των προβλημάτων εξάρτησης από τα ναρκωτικά που αντιμετώπιζε η βιολογική της μητέρα, Dawn Scott, η οποία ήταν η δίδυμη αδελφή της πρώην συζύγου του ράπερ, της Kimberley Anne Scott. Η Dawn Scott πέθανε το 2016 από πιθανή υπερβολική δόση ηρωίνης.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε πως έχει γίνει ο Eminem από τα ναρκωτικά - «Με πήγαν στο νοσοκομείο δυο ώρες μετά τη χρήση, τα όργανα μου είχαν πάψει να λειτουργούν» δήλωσε πρόσφατα (φωτό)

Η Hailie Jade Scott Mathers, που γεννήθηκε από τον Eminem και την Kimberly Anne, είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί του μουσικού. Το 2005, υιοθέτησε επίσης τη Stevie Scott, την κόρη της Kimberly Anne και του πρώην φίλου της, Eric Hartter.

Η λαμπερή νύφη

Το νυφικό ήταν δημιουργία της Katerina Bocci και σε συνέντευξή της στο Αμερικανικό People η δημιουργός είπε: «Η Αλάινα είναι ένα κορίτσι που προωθεί τη μόδα και η ατομικότητα ήταν το κλειδί. Ήρθε σε μένα με ένα όραμα για το φόρεμά της κατά τη διάρκεια της αρχικής μας συνάντησης και εργαστήκαμε για να δώσουμε ζωή στις ιδέες της».

Και πρόσθεσε: «Διακοσμήσαμε το μοτίβο με μια σειρά από χιλιάδες χάντρες, πούλιες και χάντρες από μικτό γυαλί».

Η ουρά του νυφικού είχε μήκος τουλάχιστον 2 μέτρα και το πέπλο ήταν κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα και πέτρες και στην τιάρα που φορούσε γράφτηκαν τα αρχικά του ονόματος της ίδιας και του άντρα της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ